Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Καμμένος: «Εχουμε πόλεμο δεν κάνουμε εκπτώσεις,όποιος δεν αντέχει φεύγει»!

BF0930A98D78A2D6C67A3072B4032867

Επειτα από τις έντονες διαταράξεις στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Εχουμε πόλεμο δεν κάνουμε εκπτώσεις,όποιος δεν αντέχει φεύγει».
Ακύρωση του δημοψηφίσμαστος ζήτησε ο
βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Κόκκαλης, εκφράζοντας την πρόθεσή του – σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί – να ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης.
Κώστας Δαμβολίτης: «Την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει “ναι”»
Σήμερα και ο Ηρακλειώτης βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Δαμαβολίτης διαφοροποιείται από το κόμμα του και δηλώνει πως θα ψηφίσει “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Αργότερα, και ο Δημήτρης Καμμένος παρενέβη ζητώντας απόσυρση του δημοψηφίσματος και επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λέγοντας πως «η παραμονή της χώρας στο ευρώ και την ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτα».
Σε ανακοίνωσή του, την οποία ο βουλευτής ανήρτησε και στο Twitter, ανέφερε πως μετά την τελευταία επιστολή του πρωθυπουργού για νέο πακέτο «δεν υφίσταται πλέον κανένα ζήτημα δημοψηφίσματος καθώς σε συνθήκες πόλωσης ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει πάνω σε μία πρόταση των θεσμών που η ίδια η κυβέρνηση την έχει αποδεχθεί ως βάση διαπραγμάτευσης».
CI5lqhRWwAAH5EL

makeleio.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.