Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Οι Παπανδρέου αναγνώρισαν χρέη, που είχε διαγράψει ο Μεταξάς; Δείτε το σχετικό άρθρο, γιατί τα συμπεράσματα αφορούν κι ανήκουν στον Ελληνικό λαό!Το 1964 οι καλοί Σοσιαλιστές και υπερασπιστές του λαού...Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τον Βασιλιά και τους λοιπούς καλούς δημοκράτες (Μητσοτάκη και άλλους) με το Νομοθετικό Διάταγμα 4368/1964 φέρονται να
αναγνώρισαν τα διαγραμμένα χρέη του κακού Μεταξά.

1poa4a

 

Γ. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκης 
Αναγνώρισαν διεγραμμένα χρέη
«Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει»
Το ρητό αυτό είναι πολυεπίπεδο, ένα από τα επίπεδα έχει να κάνει με τα οικονομικά και ένα παρακλάδι της οικονομικής ιστορίας – λεηλασίας με το 1964, όταν η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη επανέφεραν διαγραμμένα επονείδιστα χρέη διπλασιάζοντας τα!

Για να δούμε μερικά πράγματα για κάποια την ιστορία αυτή:
Νωρίτερα από το 1964 η Ελλάς είχε διαγράψει κάποια επονείδιστα εσωτερικά και εξωτερικά δάνεια-χρέη τα οποία μας είχαν φορτώσει κάποιοι πονηροί όπως πάντα. 
Με δικαιολογίες όπως «αποκατάσταση της πίστεως της χώρας και σεβασμού των υπογραφών που έχει βάλει για να βγούμε στις αγορές» η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου με Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη δημιούργησε ομόλογα τα οποία τα έδωσε σε αυτούς που χρωστούσε η Ελλάδα προπολεμικά με διπλασιασμό της ονομαστικής αξίας αυτών, αυξάνοντας επίσης και τον τόκο!
Δεν μας είπαν όμως ΠΟΤΕ σε ποιανών χέρια βρίσκονταν αυτά τα ομόλογα,δεν εξετάσαμε ποτέ τις συνθήκες με τις οποίες τα δανειστήκαμε, αν παρόλα αυτά τα είχαμε αποπληρωσεί και σε τι βαθμό.
Επίσης οι εθνοπατέρες δεν μας εξήγησαν ΠΟΤΕ γιατί «ξεχάσανε» να ζητήσουν τον χρυσό που μας έκλεψαν κατά την διάρκεια του πολέμου οι Άγγλοι και οι Γερμανοί, γιατί δεν τίθεται ΠΟΤΕ θέμα πίστεως αυτών προς εμάς, και πως είναι δυνατόν εμείς να αποπληρώνουμε την στιγμή που αυτοί μας χρωστάνε περισσότερα!!!
Δηλαδή εμείς τους χρωστάμε 10 δραχμές και τους τις επιστρέφουμε εις ένδειξη πίστεως, ενώ αυτοί μας χρωστούν 100 και όχι μόνο δεν μας τα δίνουν, αλλά με τα ψίχουλα που τους χρωστάμε και τους τόκους αυτών έρχονται τώρα να μας αγοράσουν ολόκληρους!!! 
Δηλαδή αν αποκτούσαμε ποτέ Ελληνική Κυβέρνηση πόσες φορές θα έπρεπε εμείς να τους αγοράσουμε;
Το ίδιο σκηνικό ζούμε και σήμερα με αποπληρωμή δανείων που κανείς δεν ξέρει πόσα ακριβώς είναι διότι αν ξέραμε πόσα ακριβώς είναι θα έπρεπε αναγκαστικά να γνωρίζουμε και σε ποιούς επιτέλους τα χρωστάμε άρα να δούμε αν πρέπει να τα χρωστάμε διότι κατα πάσα πιθανότητα τους τα έχουμε δώσει πίσω Χ1000!!!
Ας δούμε τις αποδείξεις και ας βγάλει ο κάθε ένας τα δικά του συμπεράσματα:
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"briefingnews.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.