Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Εγκλωβισμένοι 280 Έλληνες στο Αϊβαλί - Το πλοίο με το οποίο θα γύριζαν κατασχέθηκεΣυνολικά 280 Έλληνες έχουν εγκλωβισθεί από τις 6 το απόγευμα στο Αϊβαλί της Τουρκίας μη μπορώντας να επιστρέψουν στη Μυτιλήνη, αφού το
πλοίο «Αϊσέ Γκιουλ» με το οποίο θα ταξίδευαν κατασχέθηκε λόγω χρεών στο τουρκικό Δημόσιο.

Και οι 280 είχαν μεταβεί έναντι εισιτηρίου μόλις έξι ευρώ σήμερα το πρωί στην τουρκική πόλη, προκειμένου να ψωνίσουν από το παζάρι που διοργανώνεται εκεί κάθε Πέμπτη.Οι Έλληνες επισκέπτες ζήτησαν να επιβιβασθούν στα άλλα πλοία, τα οποία θα πραγματοποιούσαν την ίδια ώρα δρομολόγια, όμως αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο, αφού, όπως υποστήριξαν, είχαν για το πλοίο που κατασχέθηκε από το τουρκικό Δημόσιο.

Αυτή τη στιγμή γίνεται διαπραγμάτευση, προκειμένου να μεταβεί στο Αϊβαλί πλοίο από τη Μυτιλήνη για να τους παραλάβει, όμως είναι άγνωστο αν αυτό θα συμβεί απόψε.

Το πλοίο «Αϊσέ Γκιουλ» που κατασχέθηκε ανήκει στην πλοιοκτήτρια εταιρεία της οικογένειας Ζαλέ που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη γραμμή Μυτιλήνη – Αϊβαλί.

Στο παρελθόν η οικονομική τους δραστηριότητα είχε απασχολήσει και την Ελληνική δικαιοσύνη λόγω μεγάλων χρεών και προς το Ελληνικό δημόσιο.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.