Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Ζουράρις σε δημοσιογράφο: - "θα σε στείλω στον Έβρο" - BINTEO
Όπως φαίνεται η απειλή "Στον Έβρο θα σε στείλω" ή ακόμα χειρότερα "Λίγα σε μένα γιατί θα σε στείλω να φυλάς τα σύνορα στον Έβρο!" καλά κρατεί αφού εδώ και
χρόνια για κάποιους ο Έβρος είναι τόπος εξορίας.
Το Σάββατο λοιπόν ο νέος υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις την ώρα που έμπαινε στο προεδρικό μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, "πέταξε" την απίστευτη ατάκα προς έναν δημοσιογράφο "Στον Έβρο σε βλέπω..."!Διαβάστε τον διάλογο του Ζουράρι με τους δημοσιογράφους:

"Για να ρωτήσεις εσύ ρε" είναι η πρώτη του απάντηση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν... το λάθος να του κάνουν και δεύτερη ερώτηση.
 Ή μάλλον... προσπάθησαν αφού μετά το "κύριε Ζουράρι" του δημοσιογράφου, ο νέος υφυπουργός Παιδείας απάντησε "δεν έχει κύριε Ζουράρι, μετά"!Αφού ο δημοσιογράφος τον "έπεισε" να δεχθεί μια ερώτηση, διευκρινίζοντας πως απευθύνεται στον... πολίτη -και όχι τον υφυπουργό- Κώστα Ζουράρι, ξεκίνησε την ερώτηση: 

"Λένε λοιπόν ότι η παρουσία σας..." πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον διακόπτει λέγοντάς του "είσαι φλύαρος! Αμέσως ερώτηση"!Ακολούθως κι ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο Κώστας Ζουράρις είπε... "απειλητικά" σε έναν από αυτούς "στον Έβρο σε βλέπω εγώ"!
Αυτή  είναι η λογική λοιπόν  για τις ακριτικές περιοχές της χώρας, ιδού που φτάσαμε, να γίνουμε αποδέκτες της κλασικής απειλής αυτήν την φορά ενός "αριστερού" πολιτικού, απέναντι σε έναν άνθρωπο που προσπαθεί, καλώς ή κακώς να κάνει τη δουλειά του.
Δείτε το video που ακολουθεί:


Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.