Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Μαντηλοφορεμένες Σύριες;
Άλλη μια ένδειξη του πόσο σανό είναι σε θέση να φαν οι Έλληνες ως θύματα της καθεστωτικής προπαγάνδας, αποτελεί ο λανθασμένος συνδυασμός της
Συρίας προσφυγοπούλας με την μαντήλα. 
Σχεδόν όλοι οι Έλληνες πλέον έχουν πεισθεί, ότι οι Σύριες φορούν μαντήλα και ότι οι αλλοδαποί που θρέφουμε στην χώρα μας ως δήθεν πρόσφυγες, είναι Σύριοι.
 Επίσης σχεδόν όλοι έχουν πεισθεί ότι το καθεστώς του Ασάντ είναι αυταρχικό, τουλάχιστον περισσότερο από το καθεστώς του Τσίπρα.

Παρακολουθώ λοιπόν στο youtube βίντεο από Συρία, και μέχρι τώρα δεν είδα κάποια Σύρια με μαντήλα! 
Πού να κρύβονται άραγε; 
ή μήπως έχουν έρθει όλες στην Ευρώπη;

Το παρακάτω βίντεο είναι από το τηλεοπτικό κανάλι των Κοριτσιών της Συρίας (Girl Syria TV, δείτε στο 1,20 λεπτό) και δείχνει (όπως και πολλά άλλα) τον τρόπο που ντύνονται, διασκεδάζουν και σκέφονται οι Σύριες. Σίγουρα είναι πιο ελεύθερες από τις Ελληνίδες, αφού οι Ελληνίδες δεν κατάφεραν ακόμη να φτιάξουν δικό τους τηλεοπτικό κανάλι (που να βρουν άλλωστε τα 50.000.000 ευρώ που ζητάει για άδεια ο δικός μας δικτάτορας;)


Συμπέρασμα: Οι αντικαθεστωτικοί της Συρίας που έρχονται εδώ ως πρόσφυγες, είναι οι φανατικοί μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες με τις μαντήλες, που δεν αντέχουν άλλο τόση ελευθερία και ζητούν καταφύγιο στην οπισθοδρομική Ευρώπη που τους αποδέχεται με όλες τους τις σκοταδιστικές ιδεοληψίες.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Ἀλκαῖος Ἰωάννης


filonoi.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.