Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Η πιο γρήγορη και αποδοτική λύση, που θα φέρει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, σε 12 μήνες .Για όσους δεν κατάλαβαν ο σκατόψυχος ο Σόιμπλε ξαναφέρνει κα πάλι τον εκβιασμό «ή μέτρα ή Grexit»!
Oι χαζοχαρούμενοι του Μαξίμου, για να τον αντιμετωπίσουν, στηρίζονται σε έναν Μαρξιστή(!) υπουργό Οικονομικών, σε έναν κομουνιστή πρώην υπουργό εργασίας, σε μια
γκόμενα που είχε ο υπουργός χωρίς καμία επαφή με την αγορά, σε έναν γιαλαντζί αριστερό Πρωθυπουργό που στις διεθνείς του συναντήσεις στέκεται σα χεσμένος χούλιγκαν των Εξαρχείων ,,, και με το τσίρκο αυτό θέλουμε να κάμψουμε τις αντιδράσεις του Ναζιστή γερμαναρά Σόιμπλε, που θέλει να μας έχει αλυσοδεμένους ως το 2079!

Και θέλουμε και εκλογές τρομάρα μας! 
Για να φύγουν οι αριστεροί χαζοχαρούμενοι και να έρθουν οι δεξιοί χαζοχαρούμενοι και να συνεχίσουμε να είμαστε … Ευρωπαίοι!
 Ευρωπαίοι αλλά ψόφιοι στην πείνα!!

Πρέπει λοιπόν να σας ξαναπω ότι λύσεις υπάρχουν! 
Και μάλιστα πολλές!

Η πιο γρήγορη και αποδοτική, που θα φέρει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, σε 12 μήνες, είναι να μαζευτούμε καμιά 500.000 κόσμος, και να πάμε να κάψουμε ένα βράδυ τα γραφεία των κομμάτων Εξουσίας!
 Κατόπιν τα στέκια των Αναρχικών και αργότερα να πάμε στη βουλή και να τους πετάξουμε όλους έξω!
Το κάναμε μια φορά το 1908 και το 1918 από τετράκις πτωχευμένη χώρα με τριμερή εποπτεία (Τρόϊκα), παραλίγο να ξαναϊδρύσουμε την Βυζαντινή Αυτοκρατορία!!!
Γιατί να μην το ξανακάνουμε σήμερα ;;;


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.