Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! Η ευχή μου για το 2017 είναι…Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς την ευχή για το 2017 που έκανε σύμβουλος του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο λόγος για τον Καρλ Παλαντίνο ο οποίος όταν
ρωτήθηκε ποια είναι η ευχή του για το 2017, απάντησε: «Να πεθάνει ο Μπαράκ Ομπάμα»!

Ο Παλαντίνο ήταν ένας εκ των επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ στην Νέα Υόρκη και έκανε τις σχετικές δηλώσεις σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Artvoice. 
Η ερώτηση ήταν «τι θα ευχόταν περισσότερο να συμβεί το 2017» και απάντησε:«Ο Ομπάμα να πάθει την νόσο των τρελών αγελάδων, αφού θα τον πιάσουν να έχει σχέσεις με μια αγελάδα ράτσας Χέρφορντ. 
Να πεθάνει πριν δικαστεί και να ταφεί σε ένα βοσκοτόπι αγελάδων, δίπλα στην σύμβουλό του Βάλερι Τζάρετ, που θα έχει πεθάνει μερικές εβδομάδες νωρίτερα, αφού θα έχει καταδικαστεί για προδοσία και ένας συγκρατούμενός της τζιχαντιστής θα την αποκεφαλίσει, περνώντας την κατά λάθος για καλό άνθρωπο»!

Το παραλήρημα του Παλαντίνο όμως δεν σταμάτησε εκεί. 
«Η Μισέλ Ομπάμα. Θα ήθελα να ξαναγίνει άντρας και να αφεθεί ελεύθερη στην Ζιμπάμπουε, όπου θα ζήσει άνετα με την Μάξι, το γορίλα», είπε!

Αμέσως ξέσπασε σάλος, ενώ ο ίδιος αργότερα επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δηλώνοντας πως… έκανε «παλιό, καλό χιούμορ».

Πάντως όταν το επιτελείο Τραμπ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο συνεργάτης του νέου προέδρου, απάντησε κατηγορηματικά πως όλα όσα είπε «ήταν απολύτως καταδικαστέα».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" 

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.