Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Το άρθρο της ημέρας - Τουλάχιστον 900.000 Έλληνες ζουν πάνω από το όριο του κλαρινογαμπρού αποκαλύπτει έρευναΤο άρθρο της ημέρας από το Βατράχι :Σύμφωνα με την έρευνα, έως το 2025 η χώρα μπορεί να κατοικείται αποκλειστικά από κλαρινογαμπρούς
Σήμα κινδύνου για την επικίνδυνη αύξηση του
αριθμού των κλαρινογαμπρών της χώρας εκπέμπει μελέτη του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, στην οποία αναφέρεται ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας ζουν πάνω από το όριο του κλαρινογαμπρού.
Σύμφωνα με τα συγκλονιστικά στοιχεία που αναφέρονται στην έρευνα, ο αριθμός των κλαρινογαμπρών είναι ο υψηλότερος των τελευταίων ετών, με ραγδαία αύξηση να παρατηρείται τα τελευταία πέντε χρόνια.

Για κάθε ηλικιωμένο κλαρινογαμπρό με δασύτριχο στήθος και άσπρο σκαρπίνι που αποσύρεται, δύο νέοι κλαρινογαμπροί με ξυρισμένο στέρνο και εφαρμοστή μπλούζα παίρνουν τη θέση του» επισημαίνει η έρευνα.

Παράλληλα, όπως τονίζουν οι ερευνητές, ο κλάδος μαστίζεται από υψηλή ανεργία καθώς τον τελευταίο μήνα μόλις ένας κλαρινογαμπρός, ο Τάσος Ποτσέπης, κατάφερε να βρει προσωρινή εργασία.

«Η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν από τις χώρες με την μεγαλύτερη παραγωγή κλαρινογαμπρών. Μαζί με την Κύπρο, την Ιταλία και την Ισπανία κάλυπτε περίπου το 70% της παγκόσμιας ζήτησης. Ωστόσο τώρα με τη κρίση παράγει περισσότερους κλαρινογαμπρούς απ’όσους μπορεί να καταναλώσει.»

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι ο πληθυσμός των κλαρινογαμπρών, όπως και αυτός των ερασιτεχνών DJ, πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα και πως αν δεν ληφθούν μέτρα, μέχρι το 2025 η χώρα μπορεί να κατοικείται αποκλειστικά από κλαρινογαμπρούς.

«Δεν είναι απίθανο μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια να δούμε και τον πρώτο κλαρινογαμπρό πρωθυπουργό, να φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου με πρωθυπουργικό Saxo και το υπουργικό συμβούλιο να ορκίζεται με ντάκφεις σε κλαμπ της παραλιακής» προειδοποιού

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" Από το vatraxi.com

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.