Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

BILD: Ο Τσίπρας σπάει τη συμφωνία με το διάγγελμα του
O Tσίπρας σπάει τη συμφωνία για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης, γράφει ο διεθνής Τύπος σχολιάζοντας πως ο Έλληνας πρωθυπουργός μοιράζει χρηματικά δώρα αντί
για λιτότητα.


Bild
Αντί για λιτότητα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σπάει τη συμφωνία για το ευρωπαϊκό πακέτο βοήθειας, όπως σχολιάζει άρθρο της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφερόμενο στα μέτρα πoυ ανακοίνωσε στο χθεσινό του διάγγελμα. 
Ο Τσίπρας μοιράζει χρηματικά δώρα αντί για λιτότητα, προσθέτει η «Bild».
«Την Πέμπτη το βράδυ, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, σε ζωντανή σύνδεση μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι θέλει να προσλάβει 5.000 νέους γιατρούς, νοσηλευτές και άλλο προσωπικό των κρατικών νοσοκομείων, αντί να κάνει οικονομία», επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας.
Για την «Bild», o Τσίπρας σπάει τη συμφωνία σε ό,τι αφορά στο ευρωπαϊκό πακέτο βοήθειας ανακοινώνοντας τα χθεσινά μέτρα, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει περισσότερες μεταρρυθμίσεις.
1

SRF
Ο Τσίπρας βάζει χρήματα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο των συνταξιούχων, γράφει η ελβετική εφημερίδα SRf, επισημαίνοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δίνει χρήματα στους φτωχούς συνταξιούχους.
2

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ"

Πηγή: protothema

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.