Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Γερμανία … Τα σχέδιά της ,οι τέσσερις ΗΤΤΕΣ η μία Νίκη και ο παράγων ΡΩΣΙΑ !1.ΣΧΕΔΙΑ – ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

α.Ακόμα από την εποχή του ΚΕΜΑΛ η Γερμανία ήταν και είναι σύμμαχος με την Τουρκία.
β.Το όραμα και οι επιδιώξεις της Γερμανίας ήταν και είναι να βάλουν στο χέρι της πηγές της ενέργειας με
κάθε κόστος, το ρόλο δε αυτό μετά τον ΧΙΤΛΕΡ αφού έγινε η ανοικοδόμηση εις βάρος όλων των άλλων λαών άρχισε να βάζει σε ενέργεια το σχέδιο.


γ.Σχέδιο «Α»
Να καταρρεύσουν οικονομικά όλες οι χώρες της νοτίου Ευρώπης και σε συνδυασμό με την Τουρκία εις βάρος των χωρών της Συρίας,Ιράκ μαζί με το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία να γίνουν οι αγωγοί ενέργειας έτσι ώστε να βγουν στην μεσόγειο.

Διαλύοντας δε της χώρες της νοτίου Ευρώπης οικονομικά και με την είσοδο των προσφύγων θα ήταν σε θέση να έχει μαζί με την Τουρκία τον απόλυτο έλεγχο για όλα τα θέματα.

Επειδή όμως δεν έχει την στρατιωτική δύναμη να το κάνει αυτό συνεργάσθηκε και συνεργάζεται στενά με την Τουρκία και της ΗΠΑ.

δ.Σχέδιο «Β»
Εάν δεν προχωρήσει αυτό το σχέδιο θα βάλει μπροστά το σχέδιο «Β» δηλ. θα βάλει μπροστά την Τουρκία έτσι ώστε να επιτεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να καταλάβει τα νησιά του Αιγαίου κατ’ ουσία να ελέγχει απόλυτα σχεδόν την μισή Μεσόγειο και κατ΄αυτόν τον τρόπο αφ’ ενός μεν θα αποκόψει τον δρόμο προς την μεσόγειο στη Ρωσία αφ’ ετέρου θα βάλει χέρι σε όλα τα κοιτάσματα ενέργειας της Μεσογείου και σε συνδυασμό με την Γαλλία θα πατήσει πόδι και στην Λιβύη.

2. ΔΕΔΟΜΕΝΑ

α.Μέχρι στιγμής έχει υποστεί Τέσσερες (4) ήττες και μία (1) νίκη και είναι οι παρακάτω.

1η ΗΤΤΑ . Δεν κατάφερε να προσαρτήσει την Ουκρανία – Κριμαία λόγω της αντίδρασης της Ρωσίας που θα είχε σαν αποτέλεσμα τον ακροτιριασμό της Ρωσίας.

2η ΗΤΤΑ. Ο σκοπός της να απεξαρτηθεί απο την Ρωσσία όσον αφορά την ενέργεια έγινε πιά παρελθόν.

3η ΗΤΤΑ. Η εκλογή του νέου προέδρου της Αμερικής για την Γερμανία είναι ήττα στρατηγικής σημασίας.

4η ΗΤΤΑ. Το BREXIT , η κυβέρνηση μειοψηφίας της Ισπανίας , η πολιτική αναταραχή της Ιταλίας , η μη εκλογή Σαρκοζι για την Γερμανία αποτελέι μεγάλη ήττα.

ΝΙΚΗ. Το ότι κατάφερε να στραγγαλίσει οικονομικά όλα τα κράτη της Νοτίου Ευρώπης και σε συνδυασμό με το προσφυγικό αποτελέι μεγάλη νίκη γιά πολλούς λόγους.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

1.Μαζί την Τουρκία θα προσπαθήσει να βάλει αφ’ ενός μέν να βάλει πόδι στις βαλκανικές χώρες , και θα προσπαθήσει να πείσει τον Σουλτάνο να κάνει ντού στό Αιγαίο προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του Σχεδίου «Β».

2.Μαζί με τους υπολοίπους υποταγμένους των Βρυξελλών θα προσπαθήσει όχι μόνον να το παίξει Γερμανία = Ευρώπη αλλά θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας την παγκοσμοιοποίηση.

Σε όλα αυτά όμως δεν έχει υπολογίσει ένα βασικό παράγων που λέγεται ΡΩΣΙΑ και η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει να πραγματοποιήσει κανένα σχέδιο , εξάλλου το νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής της το λέει ξεκάθαρα οι εχθροί της είναι η Ε.Ε κατά βάση η Γερμανία και το ΝΑΤΟ.

Ακόμη βλέποντας κανείς τα νέα πρόσωπα που πρόκειται να επανδρώσουν την νέα αμερικάνικη κυβέρνηση με πολύ προσοχή ένα είναι σίγουρο ότι ΗΠΑ και ΡΩΣΙΑ δεν πρόκειται να έρθουν σε σύγκρουση , διότι τώρα ουσιαστικά στη Συρία οι δυνάμεις της Ρωσίας και της Συρίας συγκρούονται όχι μόνον με τους εγκληματίες που λέγονται «ISIS» αλλά ουσιαστικά με όλες τις δυνάμεις της δύσης και αυτό φαίνεται καθημερινά πόσες τρικλοποδιές βάζουν προκειμένου να μην καταφέρουν να εξοντώσουν τα καλά παιδιά τους.

Ελληνες ξυπνήστε η ώρα πλησιάζει μία ήττα της Τουρκίας στο Αιγαίο θα σημάνει και το τέλος όχι μόνον της Γερμανίας αλλά την πλήρη κατάρρευση του αμαρτωλού συστήματος των Βρυξελλών.

Δημήτριος Β
triklopodia.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.