Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε… ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!Προειδοποίηση για δραματικές εξελίξεις!

Η Ρώμη βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, καθώς η δυσαρέσκεια των φτωχών Ιταλών κλιμακώνεται όσον αφορά τον αυξανόμενο αριθμό των μεταναστών, τόνισε η
δήμαρχος της πόλης του Βατικανού.

Η Βιρτζίνια Ράγκι επεσήμανε στη σύνοδο κορυφής της μετανάστευσης των ευρωπαίων ηγετών, ότι οι δήμαρχοι των πόλεων πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα υποδεχθούν τους πρόσφυγες παρέχοντας «ζεστασιά, στέγη και ένα μέρος για τη διαμονή τους».Ωστόσο ο λαός δεν ασπάζεται την άποψή της.

Τα λόγια της κ. Ράγκι έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ιταλία, όταν μία οικογένεια Μαροκινών που θέλησε να εγκατασταθεί σε εργατικές κατοικίες της πόλης, αντιμετώπισε την κατακραυγή των εξοργισμένων κατοίκων που τόνισαν χαρακτηριστικά «πάρτε τους τώρα από εδώ, δεν τους θέλουμε», με συνέπεια να αναζητήσουν αλλού τόπο κατοικίας.

«Η στάση που έχουμε δει, δυστυχώς, προσβάλλει την αξιοπρέπειά μας ως δήμαρχοι και ως άνθρωποι. 
Γι ‘αυτό πρέπει να αναλάβουμε δράση, ακόμη περισσότερο στα προάστια, τα οποία είναι τα πιο εγκαταλελειμμένα μέρη της πόλης, όπου υπάρχει ο κίνδυνος ενός πολέμου μεταξύ των φτωχών και των μεταναστών», τόνισε η Ράγκι.

Είπε ότι η κατάσταση είναι τόσο εύθραυστη στα προάστια της ιταλικής πρωτεύουσας ανάμεσα στους ντόπιους και τους μετανάστες που δεν αποκλείονται ακόμα και κοινωνικές εξεγέρσεις. «Αναμένουμε πόλεμο», ανέφερε.

Χθες η Ιταλία αρνήθηκε να στηρίξει αλλαγή στον προϋπολογισμό του ευρωπαϊκού μπλοκ μέχρι το 2020, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ρευστό διαθέσιμο που θα αναιρέσει την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, η οποία είχε τεράστιο αντίκτυπο στη χώρα.

Η απόφαση έγινε δεκτή με απογοήτευση από ορισμένες χώρες, οι οποίες ήταν πρόθυμες να πραγματοποιήσουν τις αναθεωρήσεις του προϋπολογισμού που θα υπογραφεί πριν την Πρωτοχρονιά. 
Διπλωμάτες επεσήμαναν ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα της Ιταλίας.

Τον περασμένο μήνα, η Ιταλία απείχε από την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό της ΕΕ για το 2017, με το επιχείρημα δεν υπήρχε αρκετή χρηματοδότηση για να βοηθήσει τόσο τη χώρα όσο και τις υπόλοιπες της Μεσογείου.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ"hellasforce.comTελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.