Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Έκανε τεράστια ζημιά στη Μέρκελ η επίθεση στο ΒερολίνοΟι συντηρητικοί ψηφοφόροι στρέφονται μαζικά στο εθνικιστικό AfD
Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη Μέρκελ. Είχε επενδύσει να κερδίσει τις εκλογές στις επιδόσεις της χώρας της στην
Οικονομία, οι συνεχείς όμως επιθέσεις των Τζιχαντιστών της δημιουργού τεράστιο πρόβλήμα. Η δημοτικότητα του γερμανικού ξενοφοβικού, αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία AfD ενισχύθηκε σημαντικά, συγκεντρώνοντας ποσοστό άνω του 15% στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί αύριο  και διεξήχθη μετά την επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.
Το AfD εξασφαλίζει ποσοστό 15,5% στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές του 2017, ήτοι μια άνοδο 2,5% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, όπως κατέδειξε η δημοσκόπηση που θα δημοσιεύσει αύριο η εφημερίδα Bild και διεξήχθη από το ινστιτούτο Insa.
Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό που λαμβάνει το αντιισλαμικό κόμμα από τον Σεπτέμβριο, όταν άρχισε να καταγράφεται πτώση στα ποσοστά του.
Αντιθέτως, το ποσοστό του συντηρητικού κόμματος CDU της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ μειώθηκε κατά 1,5% και βρίσκεται στο 31,5% και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος SPD υποχώρησε κατά 1% και ανέρχεται στο 20,5%. Η Μέρκελ από αλλού το περίμενε και από αλλού το βρήκε. Εάν δεν αλλάξει την πολιτική της στο μεταναστευτικό οι συντηρητικοί ψηφοφόροι της θα την εγκαταλείψουν!…

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" 

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.