Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΒΡΑΚΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΡΑΜΠ! Τι είπε για το Λευκό Οίκο, την Ιβάνκα και τον άντρα τηςΟικογενειακή υπόθεση αποδεικνύεται ο Λευκός Οίκος για τους Τραμπ.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Fox News Sunday» επιβεβαίωσε αυτό που  ψιθυριζόταν ότι θέλει η κόρη του και ο γαμπρός του να έχουν ρόλο στη
διακυβέρνηση.

«Θα κατοικούμε στον Λευκό Οίκο», ανέφερε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ και για να διαλύσει τις φήμες που ήθελαν την γοητευτική τρίτη σύζυγό του Μελάνια και τον 10χρονο γιο τους Μπάρον να εξακολουθούν να μένουν στην Νέα Υόρκη.  
Ο Τραμπ διευκρίνισε ότι η σύζυγος και ο γιος του θα μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον σε μερικούς μήνες, μόλις ο Μπάρον ολοκληρώσει την σχολική χρονιά.Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος τόνισε ότι επιθυμεί η μεγαλύτερη κόρη του Ιβάνκα και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος προέρχεται από εβραϊκή βαθύπλουτη οικογένεια της Νέας Υόρκης, «να έχουν ενεργό ρόλο στην διακυβέρνησή του» και ανέφερε ότι η ομάδα που προετοιμάζει την μετάβασή του στον Λευκό Οίκο εργάζεται πάνω σε αυτό το θέμα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήθελε η κόρη του να ασχοληθεί με θέματα για την γυναίκα και το παιδί και τόνισε:
 «Αν κοιτάξεις την Ιβάνκα, την κοιτάζεις και βλέπεις πόσο δυνατή είναι, όπως γνωρίζεις, σε θέματα για την γυναίκα και την προστασία των παιδιών και σε τόσα άλλα θέματα, θα είναι τόσο καλή, κανείς δεν θα είναι καλύτερος από αυτή. Θα πρέπει να διερευνήσουμε αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό ή όχι».

Όσο για τον γαμπρό του και σύζυγο της Ιβάνκα, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον Τζάρεντ Κούσνερ «πολύ ταλαντούχο» και είπε: «Θα επιθυμούσα να έχω τον Τζάρεντ να μας βοηθά στις συμφωνίες με άλλα κράτη, να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και άλλα ζητήματα»


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ"


Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.