Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις στο υπουργείο Εργασίας – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟΣυναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.
Άγνωστος, τηλεφώνησε στη 1:20 ώρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι έχει
τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.
Αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία από την αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή γύρω από το υπουργείο Εργασίας.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, εντοπίστηκε στην εσοχή του πάρκινκκ έξω από το υπουργείο Εργασίας ένα σακ-βουαγιάζ που κρίθηκε ύποπτο.


Οι αστυνομικοί μέσα σε αυτό εντόπισαν έναν ωρολογιακό μηχανισμό, όπου μέσα υπήρχε και ένα πλαστικό δοχείο, όπου υπήρχε η βόμβα ζελατοδυναμίτιδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄ που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την διάσπαση του εκρηκτικού μηχανισμού.
Τις έρευνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Αυτή την ώρα, παραμένει κλειστή η οδός Σταδίου, από το ύψος της οδού Αρσάκη και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προς Σύνταγμα μέσω της οδού Ακαδημίας, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας που θα γίνει από το ΤΕΕΜ και την Αντιτρομοκρατικού Υπηρεσία, για την συλλογή των υπολειμμάτων που θα δείξουν το είδος και την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούν έλεγχο και στους χώρους του ισογείου μέσα στο υπουργείο Εργασίας.

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας – Αποκλεισμένοι οι δρόμοι – ΦΩΤΟ
Με δυσκολία γίνεται η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στο Υπουργείο Εργασίας και στους γύρω δρόμους.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τη Σταδίου, από τη 1:20 τα ξημερώματα, και στο σημείο διεξάγονται έρευνες των αρμόδιων τμημάτων της Αστυνομίας.
Δείτε τις φωτογραφίες αναγνώστη του enikos.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.