Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Διάγγελμα Τσίπρα αναμένεται απόψε – Τι θα ανακοινώσειΔιάγγελμα  προς τον Ελληνικό λαό αναμένεται να απευθύνει απόψε, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Το διάγγελμα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες στις 21:00 αμέσως μετά την επιστροφή του
Αλέξη Τσίπρα από Ισραήλ όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Από την κυβέρνηση δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του διαγγέλματος αν και το πιθανότερο είναι να ανακοινώσει μέτρα για τα πιο αδύναμα στρώματα.Στο μεταξύ η Βουλη έχει τεθεί σε συναγερμό καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται «βροχή» νομοσχεδίων.

Το πρώτο εξ αυτών υπό τον τίτλο «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, Ρυθμίσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Εφαρμοστικές Διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α’ 85)» του υπουργείου Εργασίας, κατατέθηκε ήδη και έχει χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως «επείγον», γεγονός που σημαίνει ότι θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα με fast track διαδικασίες.

Με το εν λόγω πολυνομοσχέδιο επεκτείνεται μεταξύ άλλων από την 1/1/2017 η εφαρμογή του προγράμματος για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε όλους τους δήμους της χώρας από 30 μικρούς και μεσαίους δήμου που εφαρμόζεται σήμερα. 
Το κόστος εκτιμάται στα 760 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.