Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Λεβέντης: Η κυβέρνηση θέλει συναίνεση α λα καρτ - ΒΙΝΤΕΟΕπίθεση στην Κυβέρνηση, αλλά και στο ΚΚΕ εξαπέλυσε μέσω του βήματος της Βουλής στη συζήτηση για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της
Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «η Κυβέρνηση θέλει συναίνεση α λα καρτ στις ψηφοφορίες» τονίζοντας ότι «κ. Τσίπρας μου είχε πει πριν από 1,5 χρόνο ότι μπορεί και με τους 153 βουλευτές».
Εν συνεχεία επισήμανε ότι «δεν ξέρω τις προθέσεις του κ. Τσίπρα στο θέμα της διαπραγμάτευσης και έτσι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε για να δείξουμε ότι η χώρα είναι ενιαία», ενώ υπογράμμισε ότι «η Κυβέρνηση όταν καίγεται ο οίκος μας, τότε μόνο λέτε σε εμάς τους υπόλοιπους ελάτε να βοηθήσετε».


Για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, ο κ. Λεβέντης είπε ότι έπρεπε να μπουν εισοδηματικά κριτήρια. «Το ύψος της σύνταξης δεν καθορίζει τον πλούτο του πολίτη, καθώς μπορεί να παίρνει και άλλα 4.000 ευρώ από ενοίκια. Έπρεπε να βάλετε εισοδηματικά κριτήρια για αυτή την ενίσχυση», σημείωσε ο κ. Λεβέντης.
Τέλος, επιτέθηκε στο ΚΚΕ λέγοντας ότι στέλεχος του τον χαρακτήρισε σε τηλεοπτικό πάνελ «λαγό».
«Εγώ τι έχω δώσει στον Αλέξη Τσίπρα, μία ψήφο στην απλή αναλογική. Ενώ εσείς στο ΚΚΕ πήγατε και κυβερνήσατε με τον Μητσοτάκη», είπε ο κ. Λεβέντης ανακοινώντας την αποχώρηση του κόμματος του από την ονομαστική ψηφοφορία.
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ"


Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.