Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ για τον ΟΜΠΑΜΑ!Τις τελευταίες ώρες έχει επανεμφανιστεί στο διαδίκτυο ένα ‘χαμένο΄ βίντεο που αφορά καταγγελία κατά του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, για χρήση ναρκωτικών (κοκαΐνης) και ομοφυλοφιλικού σεξ με τον
έμπορο ναρκωτικών, από την εποχή που ήταν ακόμα γερουσιαστής του Ιλινόι.

Στο βίντεο που ξανακυκλοφόρησε (πριν από λίγες ώρες και δεν έχει μεταγλωττιστεί ακόμα)  μιλά ο Λάρυ Έλντερ ο οποίος ξεκινά και ομολογεί πως ήταν χρήστης ναρκωτικών. Ισχυρίζεται (πρώτη φορά μίλησε δημοσίως το 2008) πως το 1999 είχε δύο σεξουαλικές επαφές με τον (τότε) Γερουσιαστή του Ιλινόι, Μπάρακ Ομπάμα.


Ο κος Σινκλαίρ ισχυρίζεται το 1999 νοίκιασε λιμουζίνα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Σικάγο. Ρώτησε τον οδηγό (που ήταν ντόπιος) αν γνωρίζει κάποιο μέρος όπου μπορεί να συναντήσει ομοφυλόφιλους και να ‘περάσει’ καλά.
 Ο οδηγός τον γνώρισε στον γερουσιαστή Ομπάμα και τελικά οι δυο τους κατέληξαν να κάνουν σεξ στη λιμουζίνα με τον Ομπάμα να κάνει χρήση κοκαΐνης. 
Την επόμενη μέρα, ο Ομπάμα επισκέφτηκε απροειδοποίητα το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε ο Σινκλαίρ και είχαν τη δεύτερη σεξουαλική τους επαφή.

Ο κος Σινκλαίρ αναγνώρισε τον Ομπάμα το 2008, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Αποκάλυψε πως δημοσιοποίησε το γεγονός καθώς εξοργίστηκε που ο Ομπάμα δεν μίλησε δημοσίως για τη χρήση ναρκωτικών που έκανε.

Ο κος Σινκλαίρ έδωσε συνέντευξη τύπου το 2008, ωστόσο τα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, αρνήθηκαν να την δημοσιοποιήσουν. 

Ο κος Σινκλαίρ παρά τις συνεχείς αρνήσεις των εκδοτών (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) εξέδωσε, με δικά του χρήματα, βιβλίο με τίτλο Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder ( Μπάρακ Ομπάμα και Λάρρυ Σινκλαίρ: Κοκαίνη, Σεξ, Ψέμματα και Φόνος). 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου του Λάρρυ Σινκλαίρ το 2008.Φυσικά πρέπει να τονιστεί πως ουδέποτε προχώρησε η έρευνα κατά του, μετέπειτα, Προέδρου Ομπάμα. 
Είναι σαφές πως μπορεί όλα αυτά να είναι ψέματα και φαντασιώσεις για να πληγεί το πρόσωπο του Ομπάμα. ωστόσο είναι καλό να δείτε το βίντεο και να κρίνετε μόνοι σας. 
Σε κάθε περίπτωση ο νόμος δεν έχει κινηθεί, θεωρώντας ανεπαρκή τα στοιχεία για να προχωρήσουν. Φυσικά μόνο τα δικαστήρια είναι αρμόδια για να κριθεί κάποιος ένοχος, αμετάκλητα και τελεσίδικα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" 

voicenews.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.