Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ! «Δεν μπορείς να με αγγίξεις»Συγκλονίζει ένα νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία την Πρωτοχρονιά.
Στο βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να ουρλιάζει «όχι!
 δεν μπορείς να με αγγίξεις», ενώ φαίνεται πόσο
ανίσχυρη ήταν η αστυνομική παρουσία στον χειρισμό του πλήθους που βρισκόταν εκτός ελέγχου. 

Περισσότερες από 500 γυναίκες έπεσαν θύματα επιθέσεων και κλοπής από μετανάστες κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς.

Φαίνονται επίσης πυροτεχνήματα να σκάνε στον κόσμο ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ελέγξουν το πλήθος που ξεπερνούσε τις 2.000. 
Κανείς δεν έδινε σημασία στις εντολές των αστυνομικών που ακούγονται να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την αδυναμία να διαχειριστούν τον όχλο. «Στέκομαι εδώ ολομόναχος» ακούγεται να λέει ένας από τους αστυνομικούς.

Πάντως για να αποφύγει τέτοια φαινόμενα φέτος η  αστυνομία στην Κολωνία ανακοίνωσε πως 1.500 αστυνομικοί, δέκα φορές περισσότεροι από πέρυσι, θα βρίσκονται σε υπηρεσία την Πρωτοχρονιά για να αποφευχθεί η επανάληψη περιστατικών όπως πέρυσι. Σχεδιάζουν επίσης να επιτηρούν τον κόσμο με ελικόπτερα, περιορίζοντας τον αριθμό των ανθρώπων σε συγκεκριμένες περιοχές και αναπτύσσοντας αξιωματικούς που είναι εκπαιδευμένοι να ερευνούν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" 

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.