Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Ετοιμάζεται απόφαση βόμβα για το κανάλι του Μαρινάκη
Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι η απόφαση του ΕΣΡ ως προς το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκπέμψει το νέο κανάλι ΟΝΕ θα είναι αρνητική. Κι αυτό, διότι όπως επισημαίνουν νομικοί με γνώση της
ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, στις παρούσες συνθήκες δεν προβλέπεται η δυνατότητα εκπομπής νέου τηλεοπτικού σταθμού.Ανεξάρτητα λοιπόν από το γεγονός ότι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που αναμένεται να αποφανθούν τα μέλη του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου… δεν θα έχει «καθαρογραφεί» η απόφαση του ΣτΕ που ακύρωσε το διαγωνισμό.

Ο επιχειρηματίας θα πρέπει να περιμένει την ψήφιση νέας συμπληρωματικής νομοθεσίας στην οποία θα βασιστεί το ΕΣΡ για να προκηρύξει νέο διαγωνισμό. Αυτό όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν υπό νορμάλ συνθήκες θα απαιτήσει κάποιους μήνες που σημαίνει ότι η πλέον αισιόδοξη εκδοχή τοποθετεί τη διαδικασία στις αρχές του καλοκαιριού.

Χάνεται η φετινή σεζόν

Με άλλα λόγια η φετινή σεζόν θα χαθεί και το νέο κανάλι θα καταφέρει να κάνει πρεμιέρα – αν όλα κυλήσουν ομαλά, τον Σεπτέμβριο του 2017. Βεβαίως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της εξαγοράς ή της συγχώνευσης με κάποια από τις υφιστάμενες τηλεοπτικές επιχειρήσεις, ώστε το νέο κανάλι να μπορέσει να εκπέμψει νωρίτερα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" 


Πηγή: enimerosi24.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.