Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΤΙΚΗ η Χρυσή Αυγή στη Βόρεια Ελλάδα! ΤΡΙΤΟ κόμμα! – Στον… Καιάδα ΑΝΕΛ, Ποτάμι και «Ένωση Κεντρώων»! – Δείτε τον πίνακα
Εκείνο το οποίο όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται και το Καθεστώς των διεφθαρμένων τεχνηέντως αποκρύπτει, αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση που
δημοσιεύει η «Μακεδονία της Κυριακής».
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας «The point» που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας σε όλες τις περιφέρειες της Βορείου Ελλάδος (Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη), η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση ευρισκόμενη μια ανάσα από το διψήφιο ποσοστό.
Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου των κομμάτων δίνονται τα εξής ποσοστά:
dimoskopisi10


ΝΔ 37,9%

Σύριζα 20%

Χρυσή Αυγή 9,9%
ΚΚΕ 7,3%
Δημ. Συμπαράταξη 4,7%
Ένωση Κεντρώων 3,5%
Ποτάμι 2,7%
ΑΝΕΛ 1,9%
Άλλο 12,2%

Τα πολιτικά συμπεράσματα που εξάγονται από την συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι τα κάτωθι: 
Η Χρυσή Αυγή προελαύνει με διψήφιο ποσοστό (το πετσόκκομα των ποσοστών της είναι δεδομένο σε όλες τις δημοσκοπήσεις) το οποίο θα αυξάνεται διαρκώς, καθώς συνεχόμενες θα είναι οι απώλειες του Σύριζα που καταρρέει. 
Επιπλέον, εξαφανίζονται από τον πολιτικό χάρτη τα κόμματα δορυφόροι των μεγάλων μνημονιακών κομμάτων, με «Ένωση Φραπέδων», Ποτάμι και κόμμα Καμμένου να μένουν εκτός βουλής.
Καθίσταται σαφές ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών χαίρει της ολοένα και αυξανόμενης εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού, ο οποίος διακρίνει στη Χρυσή Αυγή την πολιτική συνέπεια και κυρίως, την θέληση για την ουσιαστική προάσπιση των συμφερόντων της Πατρίδος και του Λαού μας!


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ"
xryshaygh.com

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.