Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Νέα δημοσκόπηση φωτιά – Σαρώνει η Χρυσή Αυγή σε Νεολαία και Επαρχεία με διψήφια ποσοστά! Τεράστιο κύμα ψηφοφόρων του Σύριζα πηγαίνει στην Χρυσή Αυγή και όχι στην ΝΔΜία νέα κυλιόμενη δημοσκόπηση με στοιχεία-φωτιά, καθώς και δηλώσεις υψηλόβαθμου μέλους της κυβέρνησης παρουσιάζει σήμερα το έγκριτο Bankinews.

Σύμφωνα με την νέα έρευνα, η Χρυσή Αυγή:
α) Έχει τεράστια απήχηση στους κόλπους της Νεολαίας και
στην Ελληνική Περιφέρεια
β) Πιάνει άνετα διψήφιο ποσοστό (περίπου 12%) με διαρκώς αυξανόμενες τάσεις
γ) Απορροφά πολύ περισσότερους απογοητευμένους ψηφοφόρους του Σύριζα απ’ ότι η ΝΔ
Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, μπορεί άνετα να συμπεράνει κανείς σε ποια ύψη θα έφταναν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου αν δεν υπήρχε η απόλυτη συνωμοσία σιωπής από τα κανάλια της διαφθοράς.

Ακολουθεί το ιδιαίτερα σημαντικό άρθρο του Bankingnews.gr:

Κυλιόμενη δημοσκόπηση δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μεγαλύτερη διαρροή προς την Χρυσή Αυγή παρά προς στην ΝΔ στην επαρχία. Επίσης η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να έχει υψηλή διεισδυτικότητα στους νέους Άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από κυλιόμενη δημοσκόπηση που πραγματοποιεί η ΝΔ.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι περίπου 12 μονάδες αλλά το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι τελευταία οι εκροές – διαρροές ψηφοφόρων έχει ο ΣΥΡΙΖΑ προς την Χρυσή Αυγή και όχι προς την ΝΔ. 

Με βάση εκτιμήσεις κορυφαίου -πρώην υπουργού- της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην επαρχία η Χρυσή Αυγή σαρώνει έχει καλύτερη διεισδυτικότητα στην επαρχία στις αγροτικές περιοχές και ειδικά σε περιοχές όπου έχουν κέντρα φιλοξενίας μεταναστών.

Ήδη η Χρυσή Αυγή εμφανίζει δημοσκοπικά ποσοστά στο 10,5% περίπου αλλά τα νέα στοιχεία είναι
1) Η ΝΔ δημοσκοπικά φαίνεται ότι διατηρεί ένα προβάδισμα πάνω από 10-12% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
2) Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει ποσοστά όσα περίπου είναι και η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ.
3) Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγαλύτερες απώλειες προς την Χρυσή Αυγή στην επαρχία και το στοιχείο αυτό εξηγεί την σημαντική δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους και εξηγούν γιατί οι ψηφοφόροι τους στρέφονται στην Χρυσή Αυγή: «Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει την αντισυστημική ψήφο στην επαρχία και ειδικά στις περιοχές όπου υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας μεταναστών».

Η Χρυσή Αυγή καταφέρνει στην επαρχία να προσελκύει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και η διεισδυτικότητα στους νέους πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της ΝΔ. Η ΝΔ προσελκύει τους δυσαρεστημένους του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως στα αστικά κέντρα. Τι δείχνουν αυτά τα στοιχεία;

Η στρατηγική της Χρυσής Αυγής να στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, η γενικότερη στάση της στο προσφυγικό και βεβαίως η φτωχοποίηση επιτρέπουν στην Χρυσή Αυγή να εμφανίζει ως εναλλακτική λύση στην μίζερη φθορά της αριστερής διακυβέρνησης. Επίσης η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να έχει υψηλή διεισδυτικότητα στους νέους.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" 


bankingnews.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.