Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

“Ελεύθερη Ώρα”: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τον Πατριωτισμό των Ελλήνων!Άρθρο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα"
Το 2007 το ελπιδοφόρο (τότε) κόμμα του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) μπήκε για πρώτη φορά στη βουλή των Ελλήνων! Κατόρθωμα σημαντικό, αν ληφθεί υπ' όψιν ότι
τότε επικρατούσε στη χώρα ο απόλυτος δικομματισμός και η ΝΔ ήταν κυβέρνηση με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό. 
Το κόμμα όμως του Γιώργου Καρατζαφέρη τα κατάφερε και έκτοτε ακολουθούσε μία πορεία ανοδική, έχοντας μία κοινοβουλευτική ομάδα που τα "μεγάλα κόμματα" της εποχής την ζήλευαν.

Οι Έλληνες πατριώτες, για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1970, άρχισαν να παίρνουν θάρρος, να βλέπουν ότι η ελπίδα για την αναγέννηση του έθνους δεν είχε τελείως χαθεί... 
Κι ενώ η άνοδος (δημοσκοπική και όχι μόνο) συνεχιζόταν για τον ΛΑΟΣ, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Καρατζαφέρης υπέπεσε στα δύο μοιραία σφάλματα: α) τον Μάιο του 2010 υπέγραψε το πρώτο Μνημόνιο και β) τον Νοέμβριο του 2011 στήριξε και συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου. 
Το αποτέλεσμα ήταν δραματικό: ο ΛΑΟΣ, ενώ άγγιζε μεγάλα ποσοστά ΠΡΙΝ καταρρεύσει ο άλλοτε πανίσχυρος διπολισμός-δικομματισμός, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος: έλαβε κάτω από το 3% στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και μόλις 1,5% ένα μήνα αργότερα. Στις τελευταίες εκλογές (Σεπτέμβριος 2015) δεν συμμετείχε καν...
Τώρα, η Χρυσή Αυγή είναι το πολιτικό κόμμα που εκφράζει εντός του κοινοβουλίου τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Των προδομένων Ελλήνων, των βασανισμένων από τα εθνοκτόνα και αντιλαϊκά Μνημόνια του Θανάτου, που αναμένουν την ελπίδα από έναν εθνικό πολιτικό φορέα που να εκπροσωπεί στην κεντρική πολιτική σκηνή τα ιδανικά της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική σήμερα δύναμη, επίσης, που γνωρίζει σταθερή ανοδική πορεία: δεν υπήρξε παγκοσμίως ανάλογη άνοδος μέσα σε χρόνο-ρεκόρ από το 0,3% του 2009 στο 7% του 2012 και σε διψήφιο ποσοστό σήμερα!
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος λοιπόν και οι συναγωνιστές του στη Χρυσή Αυγή πέτυχαν το περίπου αδιανόητο.
 Έτσι, σήμερα το εθνικιστικό κίνημα βρίσκεται στην πλέον κρίσιμη καμπή της ιστορικής του πορείας· στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι.
 Ο Ελληνικός λαός "κοχλάζει". 
Είναι εξαγριωμένος με τους φαύλους πολιτικάντηδες, τους οποίους αποκαλεί με μίσος "αλήτες προδότες πολιτικοί"! 
Και περιμένει από τη Χρυσή Αυγή να του ανοίξει την πόρτα. Θα κάνει η Χρυσή Αυγή το μεγάλο βήμα;
Εδώ είναι το "ραντεβού με την ιστορία". Κανείς 'Ελληνας πατριώτης δεν θα ήθελε να επαναληφθεί η κατάληξη του ΛΑΟΣ. Ο λαός "βράζει", ο λαός ελπίζει, ο λαός δεν περιμένει...


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE ΔΩ" xryshaygh.com

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.