Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Τούρκος μόδιστρος ξυλοκοπήθηκε άγρια στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης (BINTEO)Ο Τούρκος σχεδιαστής μόδας Μπαρμπορός Σανσάλ

(Barboros Şansal) ξυλοκοπήθηκε άγρια, ενώ κατέβαινε από τη σκάλα του αεροπλάνου στην πίστα του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, το απόγευμα της
Δευτέρας.
Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Σανσάλ χτυπήθηκε από μια ομάδα συνεπιβατών του που τον περίμεναν στην πίστα να κατέβει για να του «δώσουν ένα μάθημα».
Γιατί όμως ήταν έξαλλοι όλοι αυτοί με τον Σανσάλ;

Ο Σανσάλ είχε πάει στα Κατεχόμενα της Κύπρου για να κάνει ρεβεγιόν.

Από την κατεχόμενη Λευκωσία (Lefkoşa την προφέρουν οι Τούρκοι) ανάρτησε ένα βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπου έλεγε ότι θα πιει πολύ στην (κατεχόμενη) Λευκωσία και αργά το βράδυ θα περάσει στη Νικοσία (ελεύθερη Λευκωσία) για να πιει ακόμα περισσότερο, ενώ δεν παρέλειψε να κατακρίνει την Τουρκία για διαφθορά, βιασμούς, δωροδοκίες, θρησκοληψία. 
Η τελευταία του φράση στο βίντεο ήταν «πνίξου στα σκατά σου Τουρκία».

Το βίντεο του Σανσάλ προκάλεσε σκάνδαλο, συνέπεσε και με την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα οι κατοχικές Αρχές να τον απελάσουν στη «μαμά Τουρκία» εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων.

Ορισμένοι από τους συνεπιβάτες του, όταν τον είδαν να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο και τον αναγνώρισαν, αντέδρασαν.

Να σημειωθεί ότι ο Σανσάλ ήταν υπό αστυνομική φρούρηση, είχε συλληφθεί.

Οι θερμόαιμοι επιβάτες προφανώς συνεννοήθηκαν μεταξύ τους την ώρα της πτήσης και όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη κατέβηκαν πρώτοι και τον περίμεναν από κάτω.

Πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στην πίστα του αεροδρομίου, βρισκόταν ακόμα στη σκάλα του αεροπλάνου, μια ομάδα όρμησε πάνω του και άρχισε να τον χτυπά άγρια.

Τον έσυραν παραπέρα και συνέχισαν να τον χτυπούν, ενώ είχε πέσει στο έδαφος και οι Τούρκοι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν.

Τελικά ήρθε ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας και πήρε τον συλληφθέντα Σανσάλ και τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν,

Ο ξυλοδαρμός αναρτήθηκε σε βίντεο, θα το δείτε αμέσως παρακάτω, ενώ ο Σανσάλ κρατείται από την τουρκική Αστυνομία.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.