Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ - BINTEOΗ υπόθεση Σώρρα έχει προκαλέσει τρικυμία σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής της χώρας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
 Από την πολιτική, ως τη δικαιοσύνη και πρόσφατα και τη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα την τηλεόραση.
Κληθείς να σχολιάσει τη δράση του
Αρτέμη Σώρρα τα τελευταία χρόνια, ο Άρης Πορτοσάλτε, έστρεψε τα βέλη του εναντίον συναδέλφων του, ισχυριζόμενος πως εκείνοι εργάστηκαν για να διαδώσουν τις ιδέες και τα μυθεύματά του. 
Σκληρή η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη που ζήτησε από τον Πορτοσάλτε να ανασκευάσει."Επί σειρά πολλών, πολλών εκπομπών ο συνάδελφός μου Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκαν για να διαδώσουν τις ιδέες και τα όσα μυθεύματα είχε στο μυαλό του ο Αρτέμης Σώρρας" ανέφερε συγκεκριμένα στο απογευματινό μαγκαζίνο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και πρόσθεσε:
 "Πράγματι θα υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο επηρεάζεται από διακεκριμένους δημοσιογράφους [...] να στηθεί η φάμπρικα πάνω στην οποία λέγεται το ψέμα".
Παρά το γεγονός ότι έχουν βγει αποφάσεις στις ΗΠΑ που λένε ότι δεν υπάρχουν αυτές οι μετοχές, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε αυτή τη μακαριότητα και να γελάμε" ανέφερε κλείνοντας ο κ. Πορτοσάλτε.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.