Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Ολονύκτια επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στην Κορίνθου-Πατρών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια της νύχτας για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών που είχαν αποκλειστεί μέσα στα οχήματά τους στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου μεταξύ των
κόμβων Αιγίου και Καλαβρύτων.Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι άνοιξε ένα σχολείο στο Διακοφτό που χρησιμοποιήθηκε ως κατάλυμα από οδηγούς και επιβάτες.
Οι δυνάμεις που επιχείρησαν στο ύψος της Ακράτας έφθασαν τους 55 πυροσβέστες με 26 οχήματα.
Οι πυροσβέστες έδιναν προτεραιότητα σε παιδιά και γυναίκες, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, ενώ σε καταφύγιο μετέφεραν και τους επιβάτες τριών λεωφορείων.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός και άλλων οχημάτων, η τροχαία αυτοκινητόδρομων επέβαλε, επί ώρες, αναστροφή των οχημάτων στο ύψος των διοδίων του Κιάτου (ρεύμα προς Πάτρα) και στο ύψος των διοδίων του Ρίου (ρεύμα προς Αθήνα).
Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μαζί με εκείνα της «Ολυμπίας Οδού» κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτή την παλαιά εθνική οδό, όπου διοχετεύτηκε η κυκλοφορία.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι άνοιξε ένα σχολείο στο Διακοφτό που χρησιμοποιήθηκε ως κατάλυμα από οδηγούς και επιβάτες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί, ωστόσο οι δυνάμεις της παραμένουν στην περιοχή για κάθε ενδεχόμενο, αφού η κακοκαιρία συνεχίζεται.
Δείτε το βίντεο του Alpha με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών.


Συνεχής Ενημέρωση

Πηγή: korinthostv.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.