Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Στην… σύνταξη βγαίνει ο σκύλος – «διώκτης» των ναρκωτικών του τελωνείου των Κήπων στον ΈβροΏρα… ξεκούρασης για έναν από τους πιο αποδοτικούς διώκτες των εμπόρων ναρκωτικών στη χώρα! 
Ο «Ντιέγκο», το διάσημο λυκόσκυλο- ανιχνευτής που επί χρόνια δεν άφηνε να περάσει… κουνούπι με ναρκωτικά από
το Τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, είναι από την Πρωτοχρονιά… συνταξιούχος!
Όσο κι αν η μύτη του εξακολουθεί να είναι αλάνθαστη, ο τετράποδος ανιχνευτής με τις εκατοντάδες επιτυχίες συμπλήρωσε το όριο ηλικίας και βγήκε ήδη στην αποστρατεία.
 Η σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, αναφέρει ότι από 1ης Ιανουαρίου ο «Ντιέγκο» διαγράφεται από το Τελωνείο λόγω ηλικίας και «διακόπτεται το πάγιο χορήγημα τακτικής εκπαίδευσης, συντήρησης, υγιεινής, διαμονής και διατροφής που καταβάλλεται μηνιαίως».

Φυσικά, ο «Ντιέγκο» δεν θα μείνει στο δρόμο.
 Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χειριστής του τελωνειακός υπάλληλος θα τον πάρει στο σπίτι του και θα αναλάβει αποκλειστικά την συντήρησή του. 
Άλλωστε, άνθρωπος και ζώο είναι εξαιρετικά δεμένοι μετά τα τόσα χρόνια κοινής εκπαίδευσης και δουλειάς, σε βαθμό που ο σκύλος θεωρείται μέλος της οικογένειας του τελωνειακού! 
Ο «Ντιέγκο» αφήνει πίσω του τέσσερις… κληρονόμους, δηλαδή σκύλους- ανιχνευτές οι δύο εκ των οποίων είναι εκπαιδευμένοι στον εντοπισμό ναρκωτικών. 
Σύντομα, θα προστεθεί και ένας ακόμη που εκπαιδεύεται στον εντοπισμό κρυμμένων χαρτονομισμάτων.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"eleftherostypos.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.