Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ: «Αυτοί θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση»Στην εκτίμηση ότι υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, προχώρησε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.
«Πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν
θέλουν την πολιτική λύση της κυβέρνησης, θέλουν να τη ρίξουν, και να επαναφέρουν το παλιό καθεστώς» κατήγγειλε ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στον Real FM.
«Υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν τον πολιτικό διάδρομο που έχει ανοίξει αυτή η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Ο ιδιος, μίλησε «για πολιτικά παιχνίδια και πολιτικές ισορροπίες σε επίπεδο Ευρώπης με τις οποίες η κυβέρνηση θα αναμετρηθεί και θα δώσει λύση» χωρίς όμως να απαντά αν εννοεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Αν δεν συμφωνηθούν όλα δεν έχει συμφωνηθεί τίποτε… δεν μπορούμε να λέμε για ‘’ολίγον συμφωνία’’» δήλωσε δε, επικαλούμενος και σχετική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Πάντως, ο κ. Αλεξιάδης προέβλεψε ότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο τέλος, της έχουν απομείνει κάποια τεχνικά ζητήματα και θα κλείσει γρήγορα.

«Δεν υπάρχει δυνατότητα για νέα μέτρα και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε αυτά που έχουμε δεσμευτεί» διαβεβαίωσε ακόμη.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.