Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!! Η Παναγιά της Νίκης στον …Αρχηγό του Στρατού!Το πρόσφατο πέρασμα του Αρχηγού του Γενικού  Επιτελείου Στρατού από
τη ΣΜΥ σημαδεύτηκε από μια χειρονομία που συγκίνησε τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη …Ίσως και γιατί
δεν το περίμενε!
Ο  Απόστρατος Αξιωματικός των Διαβιβάσεων Βάιος Παπαγεωργίου  εκ Καστρακίου Καλαμπάκας Ορμώμενος , ζήτησε να δει το Αρχηγό για προσωπικό  του θέμα ,όταν ο Αρχηγός  παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πολεμικού Μουσείου των Τρικάλων…
Αν και δεν συνηθίζεται ο Αρχηγός  του ΓΕΣ τον δέχθηκε στο Γραφείο του Διοικητού της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών τον Αξιωματικό περιμένοντας να ακούσει το προσωπικό του θέμα  …Όμως ο Απόστρατος Αξιωματικός  έβγαλε και δώρισε την Εικόνα της Παναγιάς της Νίκης στον Αρχηγό και μέσου αυτού  στο  Στράτευμα !!!

dsc00169

Ο Αρχηγός του Στρατού συγκινήθηκε ,Σταυροκοπήθηκε και Ασπάστηκε την εικόνα της Παναγιάς της Νίκης  ,Ευχαριστώντας τον Απόστρατο Αξιωματικό για το απρόσμενο δώρο!
Η έκπληξη συνεχίστηκε όταν ο Απόστρατος Αξιωματικός πρόσφερε  μπουκάλι αγνό τσίπουρο απο τα αμπέλια των Ιερών μας Μετεώρων φτιαγμένο με μεράκι από την παρέα των «Στρατηγών» της Περιοχής !

dsc00167
Ο Αρχηγός τον ευχαρίστησε για  την εικόνα της Παναγιάς και τον διαβεβαίωση «ότι ο δάκρυ της Παναγιάς» ,όπως αποκαλούν οι Θεσσαλοί το «διαβασμένο Τσίπουρο  τους» θα το πιει  στην Υγειά της Παρέας των Στρατηγών !

veteranos-gr_-6-780x400

Oi Στρατηγοί  του Κάμπου αντεύχονται και πίνουν στην Υγεία του Στρατού μας  Κ.Αρχηγέ!!
Μοναδικές ανθρώπινες στιγμές που ξεχωρίζουν τους  Αξιωματικούς ….Αλλά και τους Έλληνες Πατριώτες Απανταχού της ΓΗΣ!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


veteranos.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.