Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Κυνική παραδοχή Μουζάλα: Ανεξέλεγκτα τα οικονομικά των ΜΚΟ - Εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! ΒΙΝΤΕΟΤον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με τα χιονισμένα "hot spot", καθώς και οι καταγγελίες των ΜΚΟ ότι «ξεπαγιάζουν οι πρόσφυγες».
 Βεβαίως ουδείς ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τους Έλληνες άστεγους, αλλά αυτό είναι ένα
γενικότερο πρόβλημα ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων.
Αυτό που δεν ειπώθηκε από τα κανάλια, αλλά το έχουμε θίξει πολλάκις από την εφημερίδα και την ιστοσελίδα μας, είναι ότι έχουν διοχετευτεί εκατοντάδες εκατομμυρίων στις ΜΚΟ και αυτές συνειδητά φροντίζουν για την εξαθλίωση των λαθρομεταναστών, ώστε να τους κρατούν έτοιμους για εξέγερση όταν το πει το μεγάλο αφεντικό.Και τι γίνεται με αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια; 
Ουδείς γνωρίζει, όπως ευθαρσώς ομολόγησε στον τηλεοπτικό φακό ο ανεκδηγίητος Μουζάλας, ο οποίος είπε ότι όχι μόνο δεν έχει ελέγξει τα οικονομικά των ΜΚΟ, αλλά ούτε έχει το δικαίωμα να τα ελέγξει, αφού αυτό είναι νομικό ζήτημα, όπως είπε.
Στο θεωρητικά κυρίαρχο, λοιπόν, Ελληνικό Κράτος υπάρχουν οργανώσεις που εισπράττουν εκατοντάδες εκατομμυρίων χωρίς να υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο. 
Αυτό ανεβάζει τις υποψίες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι ευρωπαϊκοί ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν λένε τίποτα για την προφανή κατασπατάληση του χορηγηθέντος χρήματος. Εκτός και αν αυτά τα χρήματα δεν δίδονται για την θέρμανση και σίτιση των λαθρομεταναστών, αλλά για... κάτι άλλο.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mouzalas-anejelegkta-ta-oikonomika-twn-mko-eisprattoun-ekatommuria-chwris-n#ixzz4W4Ht94TS

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.