Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Κατραπακιά του Στρατηγού Κωσταράκου στους …»Αναλφάβητους» της Εφεδρείας & της Εθνοφυλακής!
Κατραπακιά του Στρατηγού  Κωσταράκου  Επιτίμου Α/ΓΕΕΘΑ και προέδρου της  Στρατιωτική Επιτροπής της Ε.Ε … ήταν το Φαρμακερό Tweet που ανέβασε πριν
λίγο στον λογαριασμό του κατά όσων αντέδρασαν για τον Έτος 2017 που χαρακτηρίστηκε απο ως έτος της Εθνοφυλακής και της Εφεδρείας !kostarakos
Τι δήλωσε ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε 
Συγχαρητήρια στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την ανακηρυξη του 2017 σαν έτος αφιερωμένο στην Εφεδρεία, στην Εθνοφυλακή και στον Έφεδρο. Ελπιζω να υπάρξουν αξιόλογες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση της εφεδρικής μας δύναμης .
Είναι γνωστό οτι υπάρχει μεγάλος αριθμός εφέδρων που εκτός απο τη συγκρότηση ενεργών και αξιόλογων συλλόγων, εκπαιδεύονται ατομικά και μετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμό σε ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες 
.Και παλαιότερα είχε διατυπωθεί η ιδέα για ΜΟΝΙΜΗ εφεδρική σύνθεση των ενεργών μονάδων κατα το πρότυπο του Ισραήλ.
Η Μόνιμη σύνδεση των εφέδρων με μια Μονάδα για όλη την διάρκεια της ¨θητείας¨ τους ως εφέδρων, αυξάνει κατακόρυφα τους χρόνους επάνδρωσης, αντίδρασης, οργάνωσης και εξοικείωσης με το χώρο και το υλικό και εξασφαλίζει ψυχική επαφή, πνεύμα Μονάδος και αφοσίωση στην Μονάδα και στους λοιπούς συναδέλφους.
Ελπίζω οι αντιρρήσεις και οι κωλυσιεργίες που πρόβαλαν στο παρελθόν οι διάφοροι «αναλφάβητοι» να εχουν ξεπεραστεί και να έχουν αναδειχθεί πληρέστερες και μοντέρνες out of the box ιδέες για καλύτερη προσέγγιση.
«We deserve a stronger Europe»
GENERAL Mikhail Kostarakos
Chairman, EU Military Committee 
Στρατηγός Μιχαήλ Δημητρίου Κωσταράκος
Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ 
Ο Στρατηγός Κωσταράκος δεν μάσησε τα λόγια του  και μίλησε ότι είναι  «Αναλφάβητοι» όσοι αντέδρασαν δίνοντας παράλληλα  και τα Εύσημα σε ΥΠΕΘΑ /ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ για  την απόφαση τους !
Πάντα κοντά στην Εφεδρεία και την Εθνοφυλακή ο  Αρχηγός  όχι  απο τώρα …Αλλά απο τότε που ήταν Αρχηγός στο ΓΕΕΘΑimg_1000-1024x682!
Ας μας το επιτρέψουν κάποιοι άλλοι λαλίστατοι αλλά Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σε Άσκηση  Εφέδρων (ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015) δεν είδαμε ποτέ   …Φοβόντουσαν μην τυχόν και τους «κακοχαρακτηρίσουν» οι Πολιτικοί Προϊστάμενοί τους !
O Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος εντυπωσιασμένος  από την άσκηση  άσκηση των Εφέδρων έγραψε στο twitterimg_1189-1024x682
Διαγωνιστικη ασκηση Εφέδρων ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015 στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Συγχαρητήρια σ όσους έλαβαν μέρος.

img_1194-1024x682

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.