Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ - Η απίστευτη νυκτερινή ζωή του Μπουένος Άιρες - Παντού θεές και ελληνικά μαγαζιά (βίντεο)Το Μπουένος Άιρες είναι πασίγνωστο για τις πανέμορφες γυναίκες του που αυτομάτως συνεπάγεται και τρομερές νύκτες διασκέδασης. Παρά τα οικονομικά προβλήματα η Αργεντινή είναι πάντα μια χώρα του
κεφιού.

Η ελληνική κοινότητα κατέχει μεγάλο μέρος της νυκτερινής διασκέδασης και έχει συνδράμει τα μέγιστα στο να βρει ένα χαρούμενο τρόπο ζωής η πρωτεύουσα της Αργεντινής στα δύσκολα χρόνια των δικών της μνημονίων. Μνημόνια που έσκισε κυριολεκτικά η πρώην πρόεδρος της χώρας Κριστίνα Φερνάντεζ όπως και ο αποθανών σύζυγός της Νέστορας Κίρχνερ και όπως φαίνεται τα επανφέρει πίσω ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής Μ.Μάκρι.

Πρωτεύουσα μιας απέραντης χώρας που βρήκε στα πρόσωπα του Τσε Γκεβάρα, της Εβίτα Περόν, του Ντιέγκο Μαραντόνα και του Κάρλος Καρντέζ τους δικούς της σύγχρονους ήρωες. Με αέρα λατινοαμερικάνας ντίβας, το Μπουένος Αϊρες δεν είναι μια πόλη που απλώς επισκέπτεσαι. 
Ζεις μέσα σ’ αυτήν, ακόμα κι όταν έχεις φύγεις μακριά της! Γιατί, εκτός από αμέτρητες εικόνες και παραστάσεις, η αργεντίνικη μεγαλούπολη προσφέρει δυνατά συναισθήματα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Δείτε βίντεο από την νυκτερινή ζωή της νοτιοαμερικανικής μητρόπολης.


pronews.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.