Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σερβικές ειδικές δυνάμεις μπήκαν στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο
Tων Γ.Μοτσάκου και Β.Καπούλα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, άγνωστος αριθμός  (το τονίζουμε αυτό) Σερβικών ειδικών δυνάμεων εισήλθαν εντός των σερβικών χωριών στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο έτοιμοι να επέμβουν σε τυχόν προβοκάτσιες των
Αλβανών. Στο μεταξύ έχει στηθεί αερογέφυρα Ρωσίας-Σερβίας με ρωσικά μεταγωγικά να μεταφέρουν οπλισμό και ποιος ξέρει τι άλλο…
Την ανάπτυξη των Σερβικών ειδικών δυνάμεων στο Β.Κόσοβο την προανήγγειλε ουσιαστικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Alexander Vucic, πριν λίγο λέγοντας:«Οι αρχές του Κοσόβου παραβίασαν όλες τις συμφωνίες με το Βελιγράδι στέλνοντας τις ειδικές δυνάμεις ROSU στο Β.Κόσοβο που κατοικείται από Σέρβους».

«Οι Αλβανοί έστειλαν αστυνομικές μονάδες και παραβίασαν όλες τις συμφωνίες με τις Βρυξέλλες και το ΝΑΤΟ.
 Δεν γνωρίζω αν είχαν άδεια από το ΝΑΤΟ αλλά δεν είχαν σίγουρα άδεια από τους Σέρβους» είπε ο Vucic

Οι Σέρβοι σε καμία περίπτωση δεν θα άφηναν τους δικούς τους ανθρώπους απροστάτευτους στα χέρια των συμμοριών των Αλβανών UCKάδων.     

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν  την ισχυρότατη παρουσία των επίλεκτων δυνάμεων της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου στην περιοχή βόρεια της Μιτρόβιτσα και την πρόκληση εκ μέρους τους……..των Σέρβων κατοίκων.
Οποιαδήποτε λάθος κίνηση , αψιμαχία ή οτιδήποτε άλλο αυτήν την δεδομένη στιγμή μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και πόλεμο ανάμεσα σε Σέρβους και Αλβανούς.

Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου αντέδρασε στη δήλωση του προέδρου του σερβικού συμβουλίου για το Μίλοβαν Ντρετσούν, ότι οι Αλβανοί με  τρομοκρατικές μεθόδους προσπαθούν να  αποσταθεροποιήσουν την περιοχή .


Είπαμε ότι η κατάσταση στην περιοχή του Κοσσυφοπεδίου δεν είναι σαν μια οποιαδήποτε διένεξη σε μια γωνιά του Κόσμου. Εδώ υπάρχουν μεγάλα και άσβεστα μίση και πάθη που «σιγοκαίνε» και είναι έτοιμα να βάλουν «φωτιά» στα Βαλκάνια .
«Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου έχει λάβει όλα τα μέτρα, σύμφωνα με το Σύνταγμα του Κοσσυφοπεδίου, και έχει ενεργοποιήσει «επιχειρησιακό σχέδιο» για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης, της γενικής ασφάλειας, και στην περίπτωση αυτή θα  εμποδιστεί η κίνηση του τρένου παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου» , αναφέρει σήμερα η απάντηση της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου.

Το ανακοινωθέν εξήγησε εκ νέου ότι η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου δεν έχει βάλει  κανένα εκρηκτικό στις ράγες του τρένου.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

πηγή: .pentapostagma.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.