Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις – Την Κίνα δείχνει ο Ν.Τραμπ: «Υπάρχει εμπλοκή άλλου ενόχου στις προεκλογικές υποκλοπές και όχι της Ρωσίας»
Την Κίνα δείχνει ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με πληροφορίες για την εμπλοκή στις προεκλογικές υποκλοπές των ΗΠΑ γεγονός που σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των
ΗΠΑ, επιδιώκει να έχει εσωτερική πληροφόρηση σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και υπόσχεται να τη δημοσιοποιήσει «αύριο ή μεθαύριο» σύμφωνα με το CNN.
Σε πάρτι που έγινε για την Πρωτοχρονιά στο θέρετρο Mar-A-Lago στη Φλόριντα, ο Τραμπ υποστήριξε ότι είναι δυνατό να υπάρχει εμπλοκή ενός άλλου ενόχου, εκτός της Ρωσίας στην υπόθεση αυτή.
«Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. 
Επίσης γνωρίζω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι γι” αυτό δεν πρέπει να είναι σίγουροι για την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει την απόρρητη πληροφόρηση που γνωρίζει ο ίδιος απάντησε:

«Θα μάθετε την Τρίτη ή την Τετάρτη».

Το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρνηση του Τραμπ ν” αποδεχτεί τις αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας την υπόθεση των προεκλογικών υποκλοπών με στόχο το Δημοκρατικό Κόμμα, αναμένεται να είναι από τα κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα των πολιτικών εξελίξεων στις ΗΠΑ κατά την εβδομάδα αυτή, σχολιάζει το CNN.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.