Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ! Τι λέει ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους για το Κυπριακό!
Τέρμα στις ψευδαισθήσεις και στις απατηλές προσδοκίες και στην ηλιθίως εκφραζόμενη από κάποιους συγκρατημένη αισιοδοξία για την πενθήμερη διάσκεψη για το Κυπριακό, βάζει ο ίδιος ο πρωθυπουργός του
ψευδοκράτους, Hüseyin Özgürgün.
Με μια μακροσκελή συνέντευξη του που δημοσιεύεται στην τουρκική εφημερίδα Vatan, ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους θέτει ξεκάθαρα το ερώτημα ή θα δεχτούν τους όρους τους, δηλαδή παραμονή του κατοχικού στρατού, εγγυήτρια δύναμη η Τουρκία και μη απομάκρυνση του μεγαλυτέρου μέρους των εποίκων από τα κατεχόμενα, ή να μην περιμένουν κάτι θετικό στην διάσκεψη της Γενεύης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μετά από πενήντα χρόνια διαπραγματεύσεων σήμερα ορισμένοι όπως οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και η Ρωσία, θέλουν να υπάρξει κάποια λύση στο πρόβλημα και γι αυτό έχουν αναπτύξει διπλωματική δραστηριότητα. 
Στην πραγματικότητα όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια που να δείχνει κάποιο σημάδι ότι μπορεί να επέλθει η λύση του ζητήματος. Χωρίς λόγο υπάρχει μια βιασύνη στο θέμα που δεν θα καταλήξει πουθενά

Στην Κύπρο, όπως υπεστήριξε ο Hüseyin Özgürgün, υπάρχουν δυο λαοί και δυο κρατικές οντότητες γεγονός που δεν μπορεί κανείς να το παραβλέψει.

Εν τω μεταξύ ο Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, με την οποία μεταξύ των άλλων συζήτησε και το Κυπριακό επιμένοντας στην θέση του ότι η Τουρκία θα παραμένει εγγυήτρια δύναμη για το τουρκοκυπριακού μέρος της Νήσου.

Πηγή: Nikosxeiladakis.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.