Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Η Εξεταστική αυτή ήταν μία απάτη με μοναδικό στόχο την συγκάλυψη όσων πολιτικών κατακλέβουν τον Ελληνικό Λαό τις τελευταίες δεκαετίες. - Ένοχοι από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για το πόρισμα της Εξεταστικής επιτροπής: "ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συγκάλυψαν από κοινού τους κλέφτες πολιτικούς και μόνο
η Χρυσή Αυγή απέδωσε ποινικές ευθύνες σε όλους τους πρωθυπουργούς από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα που ευθύνονται για την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος".
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου του Star Channel κ. Αντωνόπουλου για το αν η όλη η διαδικασία ήταν μια "τρύπα στο νερό" ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απάντησε: "Η Εξεταστική αυτή ήταν μία απάτη με μοναδικό στόχο την συγκάλυψη όσων πολιτικών κατακλέβουν τον Ελληνικό Λαό τις τελευταίες δεκαετίες.
 Έχουν από κοινού ευθύνες και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία και εμείς είμαστε οι μόνοι που υψώσαμε τους τόνους και απέναντι σε τραπεζίτες και απέναντι σε καναλάρχες και είπαμε αλήθειες μέσα σε αυτήν την επιτροπή ".ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

xryshaygh.com

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.