Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Με το βλέμμα στον Λευκό Οίκο ο ιδρυτής του Facebook - Θέλει να θέσει υποψηφιότητα στις Προεδρικές εκλογές του 2020
Ερωτηματικά προκαλεί στους πολίτικους αναλυτές η δήλωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ σχετικά με τις αποφάσεις του για το νέο έτος πυροδότησε έντονες φήμες ότι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του
Facebook προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, μάλλον στις εκλογές του 2020.

Ο Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε ότι ως το τέλος του 2017 προτίθεται να επισκεφθεί όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ και να έλθει σε επαφή με ανθρώπους κάθε τάξης και επαγγέλματος, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι ήδη έχει πραγματοποιήσει επαφές σε πολλές Πολιτείες.

Παράλληλα, ο «κύριος Facebook» δήλωσε ότι το ταξίδι του στις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει στάσεις σε μικρές πόλεις και πανεπιστήμια, ταξίδια με τη γυναίκα του, επισκέψεις σε γραφεία της εταιρείας του, συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και επιστήμονες, καθώς και ταξίδια σε κέντρα αναψυχής και διασκέδασης. 
Μάλιστα, τόνισε ότι θα καλέσει κι άλλους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην προσπάθειά του.

«Μετά από μια ταραγμένη χρονιά, ελπίζω να μπορέσω να μιλήσω με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για το πώς ζουν, τη δουλειά τους και τις σκέψεις τους για το μέλλον», είπε ο Ζούκερμπεργκ, προσθέτοντας ότι «βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας. 
Για δεκαετίες η τεχνολογία και η παγκοσμιοποίηση μας έκαναν πιο παραγωγικούς και πιο συνδεδεμένους. […] Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους η ζωή έγινε πιο δύσκολη και αυτό προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση διαχωρισμού απ’ όσο έχω νοιώσει στη ζωή μου. 
Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αλλάξουμε το παιχνίδι, ώστε να δουλεύει για όλους».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


briefingnews.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.