Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – «ΒΟΜΒΑ» - FBI & ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Ένα αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ για το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis που έχει κάνει τους πολιτικούς να τρέμουν και τους γιατρούς να έχουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 40 πυρετό.
FBI και Σαράκης ρίχνουν μπουρλότο στο
πολιτικό σύστημα
Του Στέφανου Χίου
Για όσους γνώριζαν πράγματα, αληθινά περαστικά και συγκεκριμένες καταστάσεις(και όχι για αυτούς που γράφουν για χίμαιρες και τέρατα της Λίμνης του Λοχ Νες ), η μεγάλη έρευνα για το δυναμίτη του ελληνικού πολιτικού συστήματος που λέγεται Novartis, δεν ήταν ένα απλό θέμα και ένα πρωτοσέλιδο της μίας εβδομάδας, που έβγαλαν οι ρυπαρές παλιοφυλλάδες της συμπολίτευσης και της πληρωμένης κόκκινης διαπλοκής.
Με την υπόθεση της Ελβετικής-Γερμανικών συμφερόντων, πολύ Γερμανικών μάλιστα και όσο δεν παίρνει-πολυεθνικής εταιρείας, η αμερικανική δικαιοσύνη, η αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς αλλά και σύσσωμο και υπό απόλυτη μυστικότητα, το αμερικανικό υπουργείο δικαιοσύνης, ασχολούνται πριν από το καλοκαίρι του 2015.
sarakis2
O Πάυλος Σαράκης μπροστά από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ
Εντεταλμένος εξουσιοδοτημένος νομικός εκπρόσωπος της Αμερικανικής Τηβέννου στην Αθήνα, είναι ο καταξιωμένος ποινικολόγος, Παύλος Σαράκης.
Παλιός γνώριμος των ελλήνων τηλεθεατών(για τις δυναμικές του παρεμβάσεις σε πολιτικές και κοινωνικές εκπομπές), με σταθερό και μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο των Αθηνών και με ισχυρή θεωρητική και πρακτική αξιοσύνη στα ακροατήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Ο κ.Σαράκης, κατά διαβολική πράγματι σύμπτωση, από τον Ιανουάριο του 2015, έχει αναλάβει και τη νομική εκπροσώπηση της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και του makeleio.gr τόσο σε αστικές όσο και ποινικές υποθέσεις, μαζί με τους συνεργάτες του. Μέχρι πρότινος, μετρούσαμε μαζί, πολλές νίκες σε δύσκολες υποθέσεις με αντιπάλους , συμμορίτες της εξουσίας.
Ο Σαράκης, κατά πληροφορίες που δεν επιδέχονται διαψεύσεις, γνωρίζει όσο κανένας άλλος, πολλά(πάρα πολλά) από το πλούσιο «πελατολόγιο» των Αμερικανών, που σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσουν να τυλίγουν σαν «ρέγγες»(κυριολεκτικά) όσους πολιτικούς, γιατρούς, κρατικούς υπαλλήλους αλλά και ιδιώτες δωροδοκήθηκαν από τη Novartis, άρπαξαν ζεστό χρήμα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και θησαύρισαν από τα προσοδοφόρα ταξιδάκια που έκαναν κατά καιρούς στο εξωτερικό υπό την αιγίδα ταξιδιωτικών πρακτορείων-φαντασμάτων τα οποία πλήρωνε η Novartis και βέβαια είναι πια εξαιρετικά εύκολο να γίνουν τώρα οι κατάλληλες διασταυρώσεις για να οδηγηθούν στους έλληνες αλλά και αμερικανούς εισαγγελείς.
dwrodokia
Σε κάποιες από τις περιπτώσεις μεγάλων ονομάτων του εγχώριου συστήματος του ιατρικού κόσμου, υπήρχαν ταξίδια ακόμα και «σεξοτουρισμού». Δηλαδή, η Novartis, πλήρωνε μέσω παρένθετων ταξιδιωτικών οργανισμών, ακόμα και κόλ γκερλ με τα οποία συνευρίσκονταν σαν αγάδες, εκτός από τους γιατρούς και γνωστά πολιτικά στελέχη σε συνεδριακά τουρνέ, στην αλλοδαπή. Αλλά γι αυτά(και για τα ονόματα που πρωταγωνιστούσαν θα μιλήσουμε στην πάροδο του χρόνου και όταν έρθει η κατάλληλη και δύσκολη για πολλούς ώρα.
dorodokia
Στο παιχνίδι με τις πληρωμές, τις δωροδοκίες, τις μίζες αλλά και τις παράνομες χρηματοδοτήσεις, πρωταγωνιστούν και μεγάλα ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Τόσο μεγάλα όσο και αναγνωρίσιμα. Ο ένας από αυτούς πληρώνεται από τους Γερμανούς(εδώ και χρόνια) για να γράφει υπέρ της Novartis.
foto5
«Αγκαλιά» με τους πράκτορες του FBI
Πριν από περίπου έναν μήνα(κατά πληροφορίες που δύσκολα βγαίνουν για την υπόθεση), ο επικεφαλής του νομικού γραφείου Σαράκη, Παύλος Σαράκης, αναχωρεί για την Ουάσιγκτον μαζί με στενό του συνεργάτη, τον δικηγόρο, Χρήστο Έρδα.
pavlos-sarakis-novartis
O γνωστός και καταξιωμένος Ποινικολόγος, Παύλος Σαράκης
Στο αεροπλάνο, φέρεται να ταξιδεύουν και τρεις «πληροφοριοδότες». Και οι τρεις (ο καθένας από το πόστο του) γνωρίζουν όσο λίγοι τα χρήματα που φέρεται να έδινε ο πολυεθνικός φαρμακευτικός κολοσσός, σε πολιτικούς, υπουργούς(εν ενεργεία αλλά και του παρελθόντος), σε έναν πρώην πρωθυπουργό(με βαρύ όνομα και ιστορικό παρελθόν), σε γιατρούς του ΕΣΥ και των νοσοκομείων, σε κορυφαίους παράγοντες του υπουργείου Υγείας και σε άλλα πολλά και μη εξαιρετέα «κουμάσια» του δημοσίου βίου.
Στην Ουάσιγκτον, τους υποδέχονται πράκτορες του FBI και τους οδηγούν μετά από εκατέρωθεν επεξηγήσεις σε αίθουσα ακροάσεων. Το ταξίδι-και η παραμονή- διαρκεί αρκετές μέρες και όσα επιβεβαιώνονται εκεί(αφού, τονίσαμε ότι η έρευνα έχει ξεκινήσει από το 2015), είναι τρομακτικά. Μεταξύ των πληροφοριοδοτών βρίσκεται πρώην κορυφαίο στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας, γνωστός γιατρός(που κάνει την υπόθεση πιο μυστηριώδη) αλλά και ένα ακόμα «βαθύ λαρύγγι» που όσα αναφέρει είναι πράγματι καθοριστικά για την έκβαση της μαζικής και σαρωτικής δωροδοκίας Ελλήνων κρατικών λειτουργών.
0050036611_2120554
Εδώ βεβαίως, προκύπτουν ζητήματα(για την ανάλυση των οποίων θα επανέλθουμε).
1)Το ταξίδι και η υπόθεση Novartis επιδιώκεται να χρησιμοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει ύστατη προσπάθεια(μέσω διαρροών), να καρπωθεί την ιστορία και να κατέβει στις εκλογές με το λάβαρο της σκανδαλολογίας. Μεταξύ αυτών που επιδιώκουν διαρροές για να πλήξουν αντίπαλους σχηματισμούς, είναι γνωστή εκδοτική εταιρεία ΜΜΕ με την επικουρία πρώην υπουργού και πρώην «μεσάζοντα» φαρμακευτικών εταιρειών που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη για άλλη υπόθεση. Δυστυχώς για τους ίδιους αλλά και για υπουργούς της κυβέρνησης(και μάλιστα πολύ αναγνωρίσιμους), όσα θα γίνουν αναμένεται να τους μπλέξουν χειρότερα και αντί να πάνε για μαλλί θα βγουν κουρεμένοι, κυριολεκτικά.
2)Το σκάνδαλο Novartis, αναφέρουν όσοι είναι αρνητικά μπλεγμένοι με την ιστορία, είναι ειλημμένη απόφαση των Αμερικανών να μην έχει την τύχη της υπόθεσης Siemens. «Θα μας ξετινάξουν. Η γερμανο-ελβετική εταιρεία, είναι στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Κάτι που φέρνει το τέλος μας και θα μας τεμαχίσει κυριολεκτικά αφού η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τους, δεν παίζει σαν και τη δική μας».
3)Στο σκάνδαλο υπάρχουν 4.800 ονόματα γιατρών και 45.000 φάκελοι υπό διερεύνηση. Οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν ξεσκαρταριστεί. Οπότε, εντός ολίγων εβδομάδων(προσδιοριστικά), θα κλάψουνε και οι συγκεκριμένες μανούλες.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.