Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ «ΚΤΗΝΟΣ»! Θα κάνει το ντεμπούτο του στην ορκωμoσία ΤραμπΗ ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Μία από αυτές θα είναι το καινούργιο «κτήνος», όπως αποκαλείται το αυτοκίνητο με το οποίο κάνει τις
μετακινήσεις του ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ.
 Το νέο κτήνος που κατασκεύασε η Cadillac είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από τους προκατόχους του.
  


Φυσικά θα διαθέτει όπλα όπως κανόνια ρίψης δακρυγόνων, πολυβόλο και φιάλες με αίμα του προέδρου σε περίπτωση ανάγκης.
 Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι αλεξίσφαιρα και μπορούν να αντέξουν χημικές ή βιολογικές επιθέσεις και μόνο ο οδηγός μπορεί να κατεβάσει το παράθυρό του.
 Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα χαρακτηριστικά του το «κτήνος» να προστατέψει την πρώτη οικογένεια και από βόμβες τοποθετημένες στο δρόμο.

Θα διαθέτει στρατιωτικού τύπου θωράκιση που θα κάνει τις πόρτες τόσο βαριές που ο πρόεδρος δεν θα μπορεί να τις ανοίξει από μέσα. Φυσικά όλα αυτά έχουν κάποιο κόστος με την General Motors να έχει πληρωθεί 15 εκατομμύρια για να αναπτύξει το τέρας.

Ακόμη είναι εξοπλισμένο με κάμερες νύκτας, σύστημα εντοπισμού GPS και δορυφορικό σύστημα επικοινωνιών ώστε ο πρόεδρος να μπορεί να έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες.

Το προηγούμενο «κτήνος» που χρησιμοποιεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ο Ομπάμα είχε στο πορτ μπαγκάζ σύστημα  παροχής οξυγόνου  το  οποίο θα χορηγούσε φρέσκο αέρα μέσα στο όχημα σε περίπτωση που το εξωτερικό περιβάλλον γινόταν τοξικό.  Το ντεπόζιτο δεν μπορούσε να εκραγεί ενώ τα λάστιχα είχαν «επένδυση» από κέβλαρ.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν συμβαίνουν ατυχήματα. Το 2013 το «κτήνος» έμεινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα στο Ισραήλ όταν ο οδηγός του έβαλε βενζίνη αντί για πετρέλαιο.  
Το 2011 στο Δουβλίνο ένα από τα αυτοκίνητα της αμερικανικής προεδρίας κόλλησε και δεν μπορούσε να περάσει σαμαράκι.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"
crashonline.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.