Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Η φωτό της απάτης των ΜΜΕ κατά του Τραμπ. - VideoΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη

Υστερία έχει πιάσει τα ΜΜΕ σε όλο τον δυτικό κόσμο, καθώς έχουν δεχθεί προφανώς επικρίσεις από τα πραγματικά αφεντικά τους για την εκλογή Τραμπ.
Ένα από τα παραδείγματα, ήταν η σύγκριση απάτη που
έκαναν με το πόσους ανθρώπους είχε ο Τραμπ κατά την ορκωμοσία, με βροχερό καιρό, σε σχέση με τον Ομπάμα, με λιακάδα.
Παρουσίασαν λοιπόν εικόνες της πλατείας, για τον μεν Ομπάμα όταν ήτανε γεμάτη, για τον δε Τραμπ, μετά την ολοκλήρωση της τελετής και την αποχώρηση του κόσμου και έγιναν ρεζίλι στα μάτια εκείνων που βλέπουν, γιατί το ότι υπάρχουν εκατομμύρια που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, είναι δεδομένο.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, έκανε αναφορά και στο ότι έγινε σε περιοδικό ολόκληρο άρθρο για το ότι δήθεν έβγαλε ο Τραμπ την προτομή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ενώ όταν τράβηξαν την φωτογραφία, ένας καμεραμάν στεκότανε μπροστά του και δεν φαινότανε.

Η γελοία προπαγάνδα, απευθύνεται σε όσους έχουν αντί για μυαλό μαρμελάδα.  

Ολα τα ελληνικα ΜΜΕ Μας ΘΕΩΡΟΥΝ  ΗΛΙΘΙΟΥΣ  και διαδιδουν ψευτικες ειδησεις  καθώς έχουν δεχθεί προφανώς επικρίσεις από τα πραγματικά αφεντικά τουςΔείτε επίσης την ομιλία του Τραμπ στο LANGLEY στην CIA, όπου αφού τους είπε ότι είναι στο ίδιο μήκος κύματος μαζί τους και θα τους δώσει απόλυτη στήριξη για να αφανίσουν τον ISIS από το πρόσωπο της Γης, καυτηρίασε και τα ΜΜΕ όπου είπε μπορεί κανείς να βρει τους πιο ανέντιμους ανθρώπους στον πλανήτη.


el.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.