Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

"Ρουκέτες" του Κατσίκη: Εκλογές, δραχμή και προσάρτηση ΣκοπίωνΚαι τι δεν είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
 Όταν ρωτήθηκε για την αξιολόγηση είπε ότι
οι εκλογές είναι μονόδρομος αν δεν κλείσει.

Ο βουλευτής ανέφερε στον  NORTH98 μεταξύ άλλων: 
«Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει, αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμηκυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και αναφέρομαι σε πληρωμή τόκων και χρεολυσιών, θα εξαρτηθούν. 


Συνεπώς αν είτε μετά τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση, τότε νομίζω μονόδρομος ει ναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο.
 Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη. 
Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με ό,τι μας χει απομείνει, μόνοι μας θα πρέπει να δούμε με την οικονομική μας κατάσταση».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περί επιμήκυνσης κι απομείωσης του χρέους γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο όπως είπε και πρόσθεσε πιο κάτω : «Άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο».

Ο Κώστας Κατσίκης με αφορμή τις προκλήσεις των Τούρκων αλλά και τις αναφορές των γειτόνων μας βόρεια περί «Μακεδονίας», ανέφερε κάτι που όπως σημείωσε, το είπε και χθες στη Βουλή στους σπουδαστές της Εθνικής Άμυνας: «Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γη στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία να τη θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και με την σκέψη πάλι να γίνει δική μας να αναμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος».

Στην ερώτηση τι ακριβώς εννοεί, ο κ. Κατσίκης σημείωσε:« Εννοώ, αν εκείνοι πιστεύουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, τότε όπου Μακεδονική γη, ελληνική γη και ο νοών νοείτο».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.