Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

«Χείρα βοηθείας» από Ν.Τραμπ σε Μ.Λεπέν: «Το Παρίσι δεν είναι πλέον Παρίσι» (βίντεο)«Το Παρίσι δεν είναι πλέον Παρίσι»: είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θέλοντας να δώσει έμφαση στην παράνομη μετανάστευση  που πλήττει τη συγκεκριμένη χώρα αλλά και τείνοντας  «χείρα βοηθείας» προς τη υποψήφια του Εθνικού Μετώπου για τις
προεδρικές εκλογές Μαριν Λεπεν.

Τη δήλωση αυτή την έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ετήσια Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (CPAC), στο Μέριλαντ, όπου ανέλυσε τους βασικούς στόχους της πολιτικής του.
«Η εθνική ασφάλεια ξεκινά από την ασφάλεια στα σύνορα. Οι ξένοι τρομοκράτες δεν θα μπορούν να πλήξουν την Αμερική αν δεν μπορούν να μπουν στη χώρα μας» είπε ο αμερικανός πρόεδρος για να συνεχίσει:
«Δείτε τι συμβαίνει στην Ευρώπη! 
Δείτε τι συμβαίνει στην Ευρώπη!» επισήμανε, υπεραμυνόμενος για άλλη μια φορά των δηλώσεων που έχει κάνει για τη Σουηδία, συνδέοντας την αύξηση της εγκληματικότητας με την παράνομη μετανάστευση κυρίως από  μουσουλμανικές χώρες:.

«Λατρεύω τη Σουηδία αλλά οι άνθρωποι εκεί καταλαβαίνουν ότι έχω δίκιο», συνέχισε.

Στο παρελθόν ο Ν.Τραμπ έχει αναφερθεί πολλές φορές στις επιθέσεις που έχουν διαπραχθεί στη Γαλλία για να αποδείξει την αναγκαιότητα για την μεταναστευτική πολιτική του.

 Αυτή τη φορά όμως στάθηκε περισσότερο και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι.

«Έχω έναν φίλο, κάποιον πολύ, πολύ σημαντικό. Λατρεύει την Πόλη του Φωτός. 
Επί χρόνια, κάθε καλοκαίρι πήγαινε στο Παρίσι μαζί με τη σύζυγό του και την οικογένειά του», αφηγήθηκε.
«Δεν τον είχα δει για πολύ καιρό και του λέω: Τζιμ, πώς πάει το Παρίσι; Δεν πηγαίνω πια. Το Παρίσι δεν είναι πια Παρίσι», του απάντησε ο φίλος του.

«Δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία. Σήμερα, ούτε καν το σκέφτεται να πάει», κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Προφανώς οι δηλώσεις του αφορούν και τα γαλλικές εκλογές και την προεδρική υποψήφιο Μαριν Λεπέν η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις –τουλάχιστον του πρώτου γύρου- έχοντας ανάγει το πρόβλημα της μετανάστευσης σε κύριο άξονα του προεκλογικού της λόγου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ν.Τραμπ απλά περιέγραψε μια κατάσταση η οποία επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην γαλλική πρωτεύουσα και μάλιστα την περιέγραψε μετριοπαθώς  

Το Παρίσι έχει αλλάξει πρόσωπο. Περιοχές του θυμίζουν πλέον τριτοκοσμική χώρα, με τα γκέτο να ξεπηδούν το ένα πίσω από το άλλο, ενώ η εγκληματικότητα βαδίζει χέρι-χερι με την μετανάστευση.

Ίδια κατάσταση και χειρότερη -σε ότι αφορά τους βιασμούς- επικρατεί και στη Σουηδία  και μάλιστα μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του Τραμπ  για τη χώρα αυτή, μετανάστες είχαν προχωρήσει σε  μαζικές πυρπολήσεις αυτοκινήτων σε προάστιο της Στοκχόλμης.

Βίντεο: Μέχρι και μια τουρίστρια απο την Ιαπωνία σάστισε με αυτά που είδε: "Είμαι στην Αφρική;"

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.