Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί ο Ομπάμα ήταν “καλός” με τους μουσουλμάνους και ο Τράμπ “κακός”;Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει η πολιτική του Τραμπ έναντι των ισλαμιστών, είτε αυτοί ζουν στις ΗΠΑ είτε όχι, όμως ειρήσθω εν παρόδω το πολιτικό-κυβερνητικό πρόγραμμα του νέου προέδρου το ψήφισε κατά
πλειοψηφία ο αμερικανικός λαός και αυτό που πράττει ο Τραμπ είναι η εφαρμογή αυτού του προγράμματος τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος του. Φρεσκάροντας την μνήμη δε των αντιπολιτευομένων στον Τραμπ να θυμίσουμε ότι ο «δημοκράτης» Ομπάμα ήταν αυτός που επιτέθηκε σε μουσουλμανικές χώρες και είναι υπεύθυνος μαζικών δολοφονιών εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων. 

Εκτός και αν για τους «δημοκράτες» υποστηρικτές του οι μουσουλμάνοι χωρίζονται σε κακούς-σιίτες μουσουλμάνους και καλούς-σουνίτες, καθώς τα αθώα θύματα των στρατιωτικών επεμβάσεων του Ομπάμα ήταν ως επί το πλείστον σιίτες μουσουλμάνοι που δυστυχώς για αυτούς δεν ήταν σύμμαχοι του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας.
Το όλο θέατρο των διαδηλώσεων και διαμαρτυριών εναντίον του «αντι- ισλαμιστή» Τραμπ είναι σκηνοθετημένο, μάλιστα σκηνοθετημένο από κορυφαίους του είδους της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλυγουντ, μια βιομηχανία η οποία ως γνωστόν ανήκει, είναι σιωνιστικών συμφερόντων. 
Ενώ λοιπόν τον Ομπάμα τον έχει καταγράψει η ιστορία ως μαζικό δολοφόνο μουσουλμάνων, τα σιωνιστικά ΜΜΕ βαπτίζουν τον Τραμπ που θέλει να προστατεύσει την χώρα του και τον αμερικανικό λαό από τους ισλαμιστές τρομοκράτες ως «αντι- ισλαμιστή» και «ξενόφοβο», ξεχνώντας ότι ο «δημοκράτης» Ομπάμα στα 8 χρόνια της προεδρικής του θητείας έχει επέμβει στρατιωτικά στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Συρία, στην Λιβύη, στην Σομαλία, στην Υεμένη, στον Νίγηρα, στο Τσαντ, στην Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής και στην Ουγκάντα, σε χώρες δηλαδή που οι κάτοικοι τους είναι κατά πλειοψηφία μουσουλμάνοι.
 Γιατί λοιπόν οι «δημοκράτες» διαδηλωτές και τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για τον Ομπάμα;
Αν όλοι αυτό το τσίρκο ήταν πραγματικοί δημοκράτες τότε θα έπρεπε να είχαν διαδηλώσει και διαμαρτυρηθεί και για τα ακόλουθα γεγονότα:
Για τις μαζικές δολοφονίες του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στην Συρία, για τους βιασμούς και την πώληση σε σκλαβοπάζαρα γυναικών και παιδιών, για τον διωγμό εκατομμυρίων ανθρώπων από τις εστίες του.
Για τους βομβαρδισμούς νοσοκομείων, σχολείων και αμάχων στην Υεμένη από την σαουδική πολεμική αεροπορία.
Για τις δολοφονίες χιλιάδων χριστιανών αμάχων και αντιφρονούντων στην Σομαλία από την ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση αλ Σαμπάαμπ, οργάνωση που χρηματοδοτείται από την Σαουδική Αραβία.
Για την γενοκτονία του Νταρφούρ στο Σουδάν.
Για την στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ, στην Συρία και στην Λιβύη με αποτέλεσμα χιλιάδες αθώα θύματα και κύματα εκατομμυρίων προσφύγων και λαθρομεταναστών.
Όλο αυτό το τσίρκο των «δημοκρατών» αγνόησε τα τελευταία χρόνια τερατώδη εγκλήματα κατά του ανθρωπίνου γένους, γενοκτονίες, μαζικές δολοφονίες, μαζικούς βιασμούς, μαζικούς αποκεφαλισμούς, βομβαρδισμούς, εθνοτικές και θρησκευτικές εκκαθαρίσεις και επιθέσεις με χημικά όπλα, διαμαρτύρεται όμως σήμερα εναντίον της αποφάσεως του Τραμπ να προστατεύσει την χώρα του από το συνονθύλευμα των ισλαμιστών τρομοκρατών που είχαν χορηγούς τους προκατόχους του στο προεδρικό αξίωμα.
Η «δημοκρατία» όλων αυτών είναι προσχηματική και αμειβόμενη και οι διαμαρτυρίες τους εξυπηρετούν συγκεκριμένα παρασιτικά συμφέροντα των Σιωνιστών, συμφέροντα που μεταφράζονται σε πολεμοκαπηλεία, νεοφιλελευθερισμό, νεοσυντηρητισμό, διεθνή καπιταλισμό και σιωνιστικό ρατσισμό. 
Η άνοδος του Τραμπ στην εξουσία δίνει την ευκαιρία στον αμερικανικό λαό να αναστρέψει την αμερικανοσιωνιστική πολιτική που τον οδηγούσε στον αφανισμό και να δαμάσει το τέρας του Σιωνισμού. 
Οι Σιωνιστές έκλεψαν την Αμερική από τον λαό της και ο Τραμπ δίνει πίσω την Αμερική στον λαό, κάτι που προσπαθούν με λύσσα να αποτρέψουν αυτοί οι δήθεν δημοκράτες.
Γ. Λιναρδής

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-o-ompama-htan-kalos-gia-tous-mousoulmanous-kai-o-tramp-einai-kakos#ixzz4Y840KTSK

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.