Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Καταγγελία κατὰ Προϊσταμένου Εἰσαγγελίας Θεσσαλονίκης γιὰ τὰ ἐπεισόδια τοῦ ὩραιοκάστρουΤὸ παρακάτω, λόγῳ τῆς φύσεως τοῦ θέματος, μετετράπη ἀπὸ τὴν Εἰσαγγελία Χαλκίδος, αὐτομάτως σὲ μήνυσιν.

Προς:

Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Χαλκίδα, 
23 Φεβρ. 2017


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Παρουσιάζομαι σήμερα ενώπιόν σας, προκειμένου να καταγγείλω σειρά γεγονότων που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση τόσο του ελληνικού Συντάγματος, όσο και
της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας. Παραβίαση που έλαβε χώρα την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
Τις πρωινές ώρες της ως άνω αναγραφομένης ημερομηνίας, ομάδα κατοίκων του Ωραιοκάστρου, συγκεντρώθηκε έξωθεν του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το φλέγον ζήτημα της παρακολουθήσεως μαθημάτων εντός του σχολικού κτιρίου, από μικρό αριθμό ανηλίκων προσφύγων. 
Το δε αίτημα των συγκεντρωμένων, ήταν σαφές και δίκαιο: να πιστοποιηθεί ότι τα εν λόγω προσφυγόπουλα διαθέτουν τα ίδια πιστοποιητικά υγείας που διαθέτουν οι Έλληνες μαθητές και να πιστοποιηθεί ότι έχουν εξετασθεί όπως εξετάζονται και οι Έλληνες μαθητές. 
Το αίτημα αυτό, άπτεται του Οικογενειακού Δικαίου και αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα του κάθε γονέα, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί του.
Το εύλογο όμως αυτό αίτημα των γονέων, κρίθηκε «ρατσιστικό» από ομάδα αναρχικών στοιχείων, αλλά και από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Τσόγκα.
 Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένης εκτάσεως επεισόδια, τόσο εκτός του σχολείου, όσο και εντός αυτού. Ομάδα αναρχικών κουκουλοφόρων, επιτέθηκε στους κατοίκους με χυδαίο υβρεολόγιο. 
Η επιθετικότητά τους όμως, δεν περιορίσθηκε στο υβρεολόγιο. 
Επιτέθηκαν στους γονείς με σκαπτικά εργαλεία, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να απολαμβάνουν το θέαμα απαθείς, αδιαφορώντας για την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων. 
Αποκορύφωμα της ημέρας ήταν -όπως όλοι είδαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως- ο άγριος ξυλοδαρμός νεαρού κατοίκου από αναρχικούς κουκουλοφόρους εντός του προαυλίου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός δεν κινήθηκε να σταματήσει την δολοφονική επίθεση των αναρχικών προς τον νεαρό κάτοικο, ο οποίος χρωστά την ζωή του στην παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ και όχι στους άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι ενήργησαν ως ΣΥΝΕΡΓΟΙ των αναρχικών κουκουλοφόρων.

Στην συνέχεια, ο ανεκδιήγητος προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, διέταξε την σύλληψη του θύματος ως ένοχο για κατηγορίες που άπτονται του… «αντιρατσιστικού νόμου», ενώ διέταξε ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό του θύματος.
 Προφανώς, ο εν λόγω εισαγγελέας, δεν άκουσε ΠΟΤΕ κατά την διάρκεια της φοιτήσεώς του στην Νομική, ούτε στην διάρκεια της καριέρας του για το Οικογενειακό Δίκαιο, συνεπώς είναι ανίκανος και ανάξιος της θέσεώς που κατέχει.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σ’ εμένα, το νεαρό θύμα εκβιάζεται αισχρά από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, καθώς ο εν λόγω Δήμος διαθέτει δικηγόρο στο θύμα του ξυλοδαρμού, υπό τον όρο να μην έρθει σ’ επαφή με τους υπολοίπους διαμαρτυρομένους κατοίκους.
Όλα αυτά, αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ για την πολιτεία, το πολίτευμα, αλλά και το Δικαστικό Σύστημα, το οποίο ΟΦΕΙΛΕΙ να διαφυλάξει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία του από τα πολιτικά κέντρα διαπλοκής.
Μετά τιμής, Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς
Πρόεδρος ΑΚΕΕ*

(*ΑΚΕΕ= Ανεξάρτητη Κυβέρνησις Ελευθέρας Ελλάδος. Η ΑΚΕΕ, έχει καταθέσει την Συστατική της Διακήρυξη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Αρ. Πρωτ. 2735/16-5-2017)
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.