Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ για την Στεφανιδου - Μητσοτακης σε Στεφανιδου «Τατιάνα με κατεστρεψες»
Ήταν Οκτωβρης του 2015 οταν το olympia ήταν το μόνο πολιτικο site που ασχολήθηκε με την συνεντευξη του Κυριακου Μητσοτακη στην Τατιάνα Στεφανιδου. 
Υπήρξαν τότε κάποια ειρωνικά σχόλια για τα
θέματα που παρουσιάζει το site και γενικά μια αρνητική κριτική στην παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος.
Ελα όμως που 15 μήνες μετά το συγκεκριμένο άρθρο εγινε η πολιτική ταφόπλακα του Μητσοτακη γιατί χάρη σε αυτο αναδείχτηκαν όσα είχε πει ο Κυριακος Μητσοτακης για την κρίση στο γάμο του και ο χρόνος που ήταν σε διάσταση, κάτι που σημερα ειναι πρωτο θεμα.
kalinda
img_4003Σημερα το βιντεο αυτο αποτελεί ομολογία του κακουργήματος απο τον Μητσοτακη.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ομολογεί ότι η διάσταση που με την σύζυγό του κράτησε πέντε χρόνια.
 Έπειτα ξανά έσμιξαν όπως ο ίδιος παραδέχεται, και επιβεβαιώνει και η παρουσιάστρια. Άρα εφόσον η διάσταση δηλώθηκε το 2006, από το 2011 ο κύριος Μητσοτάκης υποχρεούτο να…περιλαμβάνει και την σύζυγό του στο πόθεν έσχες που κατέθετε. 
Η παράλειψη αυτή από το 2010 και έπειτα συνιστά κακούργημα.
 Αν και μία άλλη ανάγνωση του νόμου υποστηρίζει πως εάν υπάρξει επαναπροσέγγιση μετά την διάσταση, αυτή είναι ως μη γενομένη. 
Σε αυτή την περίπτωση ο κύριος Μητσοτάκης έχει διαπράξει και πλημμέλημα με την μη κατάθεση πλήρους πόθεν έσχες και για τα έτη από το 2006 έως το 2010. 
Τότε που το αδίκημα ήταν πλημμέλημα. 
Σε κάθε περίπτωση και με αυτό το βίντεο η επιτροπή πόθεν έσχες πρέπει να συγκληθεί και να στείλει άμεσα τον φάκελο Μητσοτάκη στην δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.