Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη στον ΓέρακαΗ πορεία της έρευνας για τη δολοφονία του άτυχου αρχιμανδρίτη στον Γέρακα έχει δώσει στους αστυνομικούς τα στοιχεία εκείνα που τους κάνουν να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες που εισέβαλαν στο
διαμέρισμα του ιερέα τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον δολοφόνησαν, ήταν τουλάχιστον δύο.
Όπως γράφει η εφημερίδα «Έθνος», οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν το έγκλημα εκτιμούν ότι οι δράστες, δύο στον αριθμό, παραπλάνησαν τον ιερέα για να τους ανοίξει, υπόθεση που εξηγεί και το γεγονός ότι στην πόρτα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, και στη συνέχεια του επιτέθηκαν.


Δεν αποκλείεται ένα τρίτο άτομο να είχε αναλάβει τον ρόλο του «τσιλιαδόρου», καθώς το θύμα ήταν πολύ γνωστό και αγαπητό στην περιοχή, με μεγάλη φιλανθρωπική δράση.

Σύμφωνα με αξιωματικό που μετέχει στην έρευνα η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως ληστεία μετά φόνου.

«Από το σπίτι του ιερέα είχαν αφαιρεθεί όλα τα χρήματα, οι δράστες είχαν αδειάσει το πορτοφόλι του, ενώ δεν βρέθηκε τίποτε πολύτιμο. Ίχνη διάρρηξης εντοπίστηκαν μόνο στο σκρίνιο όπου το θύμα φύλαγε αρχιερατικά εγκόλπια, χρυσούς σταυρούς και διάφορα ιερατικά σκεύη τα οποία επίσης εκλάπησαν» προσθέτει η ίδια πηγή στο «Έθνος».

Πηγή: ethnos.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.