Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ιβάν Σαββίδης ενισχύει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη ΘεσσαλονίκηΕπίσκεψη στην παιδο-ογκολογική Κλινική του νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του PAOK ACTION. Άλλωστε ο Ιβάν Σαββίδης εδώ και
χρόνια ενισχύει την συγκεκριμένη κλινική. 
Όπως δήλωσε ο στρατηγικός σύμβουλος του PAOK ACTION κ. Αναστάσιος Οσιπίδης δήλωσε «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να προσφέρει χαρά, αγάπη και χαμόγελο σε μια κλινική που πραγματικά μάχεται για τη ζωή και χαρίζει ζωή. 
Εδώ και χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης – χωρίς τυμπανοκρουσίες – είναι δίπλα στο πολύ σημαντικό αυτό έργο και θα συνεχίσει να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις.»
Κάθε χρόνο, περίπου 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα. 
Στην χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως λευχαιμία.
Μια ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε για τους μικρούς μας ήρωες οι οποίοι νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου. 
Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Κώστας Ιωσηφίδης καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 – Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αντώνης Σταθόπουλος και Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας – βρέθηκαν στη Παιδο-ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όπου φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και μοίρασαν πολλά δώρα και χαμόγελα στους μικρούς αλλά παράλληλα «τεράστιους» ήρωες της καθημερινότητας.

Τα μέλη των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και του PAOK ACTION ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκαν από το προσωπικό για το έργο της κλινικής και δέχθηκαν τις ευχαριστίες των ανθρώπων του ΑΧΕΠΑ για την προσφορά του Δικεφάλου και του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ενισχύει το έργο της Κλινικής.

 «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"Πηγή ;typosthes.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.