Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Ουκρανία – Η Ρωσία ενώνεται με την «Νέα Ρωσία» – Απίστευτο μακελειό με 100 νεκρούς! (βίντεο)
Ο Π.Ποροσένκο γνωστοποίησε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ένταξης στο ΝΑΤΟ με τις μάχες να είναι οι πιο σφοδρές των τελευταίων 2 ετών! 
Ταυτόχρονα τα στρατολογικά γραφεία στην Ουκρανία έλαβαν εντολή να ξεκινήσουν
διαδικασίες γενικής κινητοποίησης. 
Πάνω από 100 είναι οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο!

«Λάβαμε τις λίστες για γενική στρατιωτική κινητοποίηση συμπεριλαμβανομένων και των εφεδρειών» ανέφερε Ουκρανός εκπρόσωπος.

«4 χρόνια πριν μόνο το 16% των Ουκρανών ήταν υπέρ του ΝΑΤΟ. Τώρα είναι στο 54%» είπε ο Π.Ποροσένκο σε συνέντευξη του.

«Ως πρόεδρος θα κινηθώ σύμφωνα με την θέληση του λαού μου. Θα διεξάγω δημοψήφισμα με το ερώτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ. Αν επικρατήσει το «ΝΑΙ», θα κάνω τα πάντα για να διασφαλίσω τη θέση μας στη Συμμαχία»!

Ταυτόχρονα η Ρωσία αναγνώρισε την «Νέα Ρωσία» ως το πρώτο βήμα ένωσης!

Συγκεκριμένα τα διαβατήρια Ντονέτσκ και Λουχάνσκ» έγιναν δεκτά!

Οι Ρώσοι των παραπάνω Δημοκρατιών μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με τρένα, αεροπλάνα και να κάνουν χρήση των ρωσικών ξενοδοχείων.

Δείτε στο βίντεο τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Η κατάσταση στην Ντονένσκ εκτραχύνθηκε  και πάλι μετά τις λυσσώδεις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού .

Επανειλημμένα, οι  προσπάθειες των κυβερνητικών δυνάμεων του  Κιέβου να διασπάσουν  την διαχωριστική γραμμή που συμφωνήθηκε με την συμφωνία του Μινσκ, απέβησαν  άκαρπες και προκάλεσαν πολλά θύματα.

Το σκηνικό έχει εκτραχυνθεί με την δράση βαρέως πυροβολικού και πυραύλων που βομβαρδίζουν το  Ντόνετσκ με μεγάλη καταστροφική δύναμη, σε όλο το μήκος της  διαχωριστικής γραμμής,  ενώ συνεχείς είναι οι  αψιμαχίες των δυνάμεων του Κιέβου ενάντια στους Ρωσόφωνους .


Κάτω από το δραστικό πυρ  των ουκρανικών πυροβόλων και των πυραύλων βρέθηκε ειδικά η πόλη Svetlodarsk, που ευρίσκεται μεταξύ Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, ενώ στο σημείο αυτό επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς εισβολή μεγάλων δυνάμεων  του καθεστώτος του Κιέβου…χωρίς αποτέλεσμα.

Σοβαρά όμως είναι τα προβλήματα για τους εκατοντάδες άστεγους  πολίτες αυτών των περιοχών , οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ άρχισαν να σχηματίζονται μεγάλες ουρές για την χορήγηση τροφίμων από οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.

Οι επιθέσεις με πυραύλους εδάφους –εδάφους κουνούν συθέμελα  την πόλη Svetlodarsk όπου στη διάρκεια της νύχτας σκοτώθηκαν δεκάδες  Ουκρανοί στρατιώτες και ένας Ρωσόφωνος , αυξάνοντας τον μέχρι σήμερα απολογισμό σε νεκρούς και τραυματίες.

Χθες το απόγευμα εκρήξεις  ρουκετών και όλμων ακούστηκαν και στο Ντονέτσκ, όπου τραυματίστηκαν δύο πολίτες.

Οι βομβαρδισμοί έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο υδρευτικό σύστημα της πόλης και στην ηλεκτροδότηση, ενώ οι κάτοικοι ζουν υπό τον φόβο και σε θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν.

Κατά τη διάρκεια μια τηλεφωνικής συνδιάλεξης που είχε με τον πρόεδρο της Σλοβακίας, Αντρέι Κίσκα, ο Ουκρανός πρόεδρος  κατήγγειλε ότι «Ρώσοι στρατιώτες εισβάλλουν στην πόλη Αβντιίβκα, προκαλώντας εκατόμβη θυμάτων στις ουκρανικές  δυνάμεις « .
Η Ρωσία κατηγορεί  δια μέσου της κ .Ζαχάροβα την Ουκρανία ότι αυτή έχει προκαλέσει μια τέτοια  κλιμάκωση της κρίσης, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει χρήματα από την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Ο Πούτιν κατηγόρησε για μια ακόμη φορά τον Ποροσένκο και  την ουκρανική κυβέρνηση ότι επειδή «χρειάζεται χρήματα, ο καλύτερος τρόπος να τα πάρει από την Ε.Ε., τις ΗΠΑ και τους διεθνείς οργανισμούς είναι να παραστήσει το θύμα που δέχεται επίθεση».

Το ΝΑΤΟ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αλλά με χιλιάδες αποχρώσες ενδείξεις ετοιμάζεται να εισβάλει στην Α.Ουκρανία με σκοπό να πιέσει την Ρωσία «μέχρι εκεί που δεν παίρνει».

Ο λόγος αφορά την πλήρη ενεργοποίηση των πολλών και «σκοτεινών κύκλων στις ΗΠΑ, οι οποίοι επιδιώκουν την μετωπική σύγκρουση με την Ρωσία του Πούτιν…τώρα, ειδικά μετά το αμερικανικό φιάσκο στην Συρία.
Σε ιστοσελίδα κυβερνητικής δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ που ασχολείται  στον τομέα των διεθνών σχέσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών στο  ΝΑΤΟ, δημοσιεύθηκε άρθρο το οποίο απειλεί ξεκάθαρα τα ρωσικά  στρατεύματα τα οποία θα επιδιώξουν να σώσουν τους ομοεθνείς τους στην ανατολική Ουκρανία…από τι  όμως ;

Ο Ουκρανός πρόεδρος σαν ένας άλλος «Σαακασβίλη» του είπαν να επιτεθεί στους Ρωσόφωνους και επιτέθηκε , και  τώρα μαζεύει θύματα από τις δυνάμεις του, τις οποίες τις στέλνει να «αυτοκτονήσουν» απέναντι στις δυνάμεις των Ρωσόφωνων.

Μέχρι πότε όμως δεν θα σκέπτεται καθόλου τους άνδρες του ο Ουκρανός πρόεδρος, και θα τους δίνει βορά στα ρωσικά όπλα ;   
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" πηγή: pentapostagma.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.