Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ : 3 – 0 !!! ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, επειδή έκανε μήνυση κακοποιός ολκής!!!
ΤΩΡΑ, ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ
…»ΥΨΙΣΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ» ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ;;;
(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΩΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ, ΘΑ …ΞΑΝΑΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ‘ΡΟΜΑ’ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!)
Στις διώξεις που υπέστησαν αστυνομικοί μετά από μήνυση (!!!) που υπέβαλλε εναντίον τους ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ «ευπαθής» ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ και στον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε το υπουργείο Προστασίας του …αλλοδαπού πολίτου, εναντίον τους, είχε απασχολήσει την ειδησιογραφία προ ημερών, όσων τουλάχιστον ‘μέσων’ ενημερώσεως(;;;) το ανέφεραν


Ωστόσο, η υπόθεση τελείωσε, με καταδίκες των αστυνομικών! Και μάλιστα, με τις επιβαρυντικές διατάξεις … του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου (των ΟΛΕΤΗΡΩΝ Δένδια-Σαμαρά)!
Έτσι, ο Διευθυντής και ο οδηγός του περιπολικού εισέπραξαν ποινή 4 ετών και 5 μηνών (!!!) για «βασανισμό» και την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού (81/Α) και 18 μήνες (!) ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, για παράνομη κατακράτηση (με την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού).
Υπ’ αυτές τις συνθήκες βεβαίως, όσο ευσυνείδητοι και αν είναι, είναι α δ ύ ν α τ ο ν να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει οι αστυνομικοί, όταν φοβούνται ότι μπορεί να πέσουν θύματα της εκδικητικής ΜΑΝΙΑΣ του κάθε κακοποιού!

https://hellasforce.com
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.