Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

39ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ… ΕΓΓΟΝΙΑ Ο ΜΑΚΡΟΝ – Η οικογένεια που του… κληροδότησε η 64χρονη σύζυγός του Μπριζίτ (photos & video)Μπορεί μετά την χθεσινή του νίκη ο άντρας που κατευθύνεται με… φόρα στο Μέγαρο των Ηλυσίων να είναι μόλις 39 ετών, ωστόσο «έχει» τρία παιδιά κι
επτά εγγόνια!

MacronEggonia02

Ο γάμος του Εμανουέλ Μακρόν με την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του Μπριζίτ Τρονιέ τον έχει κάνει να δημιουργήσει μια… ιδιόμορφη οικογένεια, καθώς τα παιδιά της συζύγου του, από τον πρώτο της γάμο, είναι, σχεδόν, συνομήλικά του.
 Κατά συνέπεια, αφού οι δύο κόρες κι ο γιος της Τρονιέ έχουν κάνει παιδιά, ο Μακρόν, σε ηλικία μόλις 39 ετών, έχει και… εγγόνια! Επτά τον αριθμό!
Να σημειωθεί ότι Μακρόν και Τρονιέ δεν έχουν αποκτήσει μαζί βιολογικά παιδιά.
MacronEggonia03
Η σχέση με τα παιδιά της Τρονιέ
Η Τρονιέ από τον προηγούμενο γάμο της, από τον οποίο αποχώρησε ενώ ήταν 37 ετών για τα μάτια του Μακρόν, είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Σεμπαστιάν Οζιέρ, τη Λοράνς Οζιέρ και την Τιφέν Οζιέρ.

Ο Σεμπαστιάν, ο γιος της Τρονιέ, είναι ίσως ο πιο διακριτικός από την οικογένεια, στήριξε όμως με πάθος και αυτός την υποψηφιότητα του πατριού του.
Η Λοράνς, 31 ετών, καρδιολόγος και μητέρα δύο παιδιών, στο ίδιο κλίμα με τον αδελφό της στήριξε και αυτή, φυσικά, την υποψηφιότητα του πατριού τους, πιο διακριτικά, όμως, σε σχέση με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφή της Τιφέν.
Η δικηγόρος Τιφέν συνόδευε συχνά τη μητέρα της στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Μακρόν και ήταν το μέλος της οικογένειας (από την πλευρά της 59χρονης) που στήριξε πιο ένθερμα και βοήθησε στην προεκλογική εκστρατεία. «Πάντα πίστευα ότι ο Εμανουέλ ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα, ένας ευφυής άνθρωπος με τον οποίο ο διάλογος είναι πάντα εποικοδομητικός», είχε δηλώσει η ίδια όταν ερωτήθηκε για την υποψηφιότητα του πατριού της.
MacronEggonia05Tifen
Η μικρότερη Τιφέν
Πρόκειται για μια οικογένεια, που ενώ στα μάτια των υπολοίπων μπορεί να μοιάζει κάπως παράξενη, είναι ιδιαίτερα δεμένη. Στο βιβλίο του «Επανάσταση», που εκδόθηκε πέρυσι, ο Μακρόν έγραφε ότι η οικογένειά του είναι γι” αυτόν «μια πραγματική βάση, ένας βράχος».
MacronEggonia06

MacronEggonia07
Πριν από 10 χρόνια, όταν το ζευγάρι ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ο νεαρός τότε τραπεζίτης Μακρόν είχε πάρει τον λόγο και μπροστά σε όλους τους καλεσμένους τους, φίλους και συγγενείς τους, θέλησε να πει δυο λόγια για τα παιδιά της Μπριζίτ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της Μπριζίτ, σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. 
Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε, που με αγαπήσατε όπως ήμουν».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.