Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Β.Λεβέντης: «Θέλουν τον Γ.Στουρνάρα πρωθυπουργό για να μην καεί ο Α.Τσίπρας από τα νέα μέτρα»!
Mια διφορούμενη δήλωση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντης καθώς πιστεύει ότι θα υπάρξει νέα κυβέρνηση που θα υλοποιήσει τα
μέτρα που θα υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ

« Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Θα υλοποιήσει τα μέτρα ωστόσο η επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. 

Ο κ. Λεβέντης ανέβασε ακόμη περισσότερο τους δραματικούς τόνους σημειώνοντας ότι «εάν δεν έρθουν επενδύσεις θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο grexit». 

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε θα γίνει  τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου». 

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε και ένα ακόμη σενάριο υπογραμμίζοντας πως «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».   

Μιλώντας για τον Κώστα Σημίτη ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως «θέλει να πάρει την εξουσία από την Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. 
Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα». 
Την ίδια ώρα ο κ. Λεβέντης διευκρίνισε πως «ο κ. Σημίτης εδώ που τα λέμε είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο… έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

Ο Βασίλης Λεβέντης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.